• David Miró obre debat amb La Germandat, a Nou Barris

    Una vintena de persones han assistit a la presentació col·loqui sobre el llibre de La Germandat al Centre Cívic de Can Verdaguer. La trobada, emmarcada en el Dia Internacional de les dones, ha permès una reflexió conjunta sobre el paper i la situació de les dones dins la societat.

    Volia que els que coneguessin el protagonista de la novel·la sentissin ràbia

    El llibre és el dietari d’un personatge poderós econòmicament i social que planeja tota mena de confabulacions per assegurar que el món sigui governat amb fonaments patriarcals. La Germandat  barreja temes reals i de ficció per teixir una narrativa de la història del segle XX en forma d’un complot de dimensions globals contra els valors femenins.

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes