• El Consorci per a la Normalització Lingüística s’especialitza en tècniques digitals d’oralitat

  El taller #FemRàdioTeatreDesDeCasa formarà més de 150 treballadors perquè disposin de recursos tècnics per a la producció digital de textos orals
  La iniciativa neix de l’experiència de confinament i mostra l’adaptació als canvis de l’organització

  Com a conseqüència de les mesures preventives causades per la pandèmica Covid-19, l’activitat del Consorci per a la Normalització Lingüística ha substituït la presencialitat de les classes de català i de les trobades del Voluntariat per la llengua per l’activitat cent per cent a distància, durant el confinament.

  Això mostra la capacitat d’adaptació dels professionals del Consorci, que en poc temps han vist radicalment substituïda la principal metodologia d’ensenyament presencial per la virtualitat de les noves tecnologies aplicades a l’aprenentatge de la llengua.
  En aquest context, i amb la finalitat de continuar apostant per la millora contínua del servei als usuaris, el Pla de formació del Consorci ha incorporat els Tallers d’Oralitat 2.0 #FemRàdioTeatreDesDeCasa.

  Aquests tallers, impartits pel professional del doblatge i president de Tirant de Veu Francesc Fenollosa, faciliten la possibilitat d’adquirir habilitats tècniques i actualitzar les competències digitals, maximitzant les possibilitats d’ús del maquinari més habitual per a l’expressió oral en català: l’ordinador i el telèfon mòbil. Els resultats del taller es podran aplicar tant a les aules del CPNL, quan es vagi recuperant l’activitat presencial, com de reforç o alternativa per realitzar des de casa.
  Des del 15 de juny i fins al 9 de juliol s’impartiran un total de nou tallers en línia, en els quals participaran al voltant d’unes 150 persones, que treballaran amb metodologies individuals i d’equip.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes