• Mems de literatura catalana

  @amemsillegim celebra mig any des del seu començament amb 6.000 seguidors a Twitter i més de 1.000 a Instagram

  El projecte difon fragments d’autors catalans amb memes. Podeu trobar-hi referències a Mercè Rodoreda, Montserrat Roig, Maria Mercè Marçal o Carles Riba. A mem si llegim té per objectiu promoure les lletres catalanes amb humor i difondre la literatura en canals menys formals. 

   

 1. Rousi

  06 jul. 20
  10:16 #

  Bon dia,

  Em sembla molt interessant el descobriment d’aquest compte de twitter. Potser estaria bé que, de tant en tant, ens informeu de comptes de Twitter, Instagram… interessants pels estudiants de català i per al públic en general. Que n’hi hagi de seriosos i de divertits.

  Moltes gràcies,

  Rousi

  1. clicat

   16 jul. 20
   7:46 #

   Ho farem! Gràcies per l’aportació!


Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes