• BARCELONA POESIA – 2021

  Del 7 al 18 de maig tindrem una sèrie de trobades de poesia, en deu i sis llocs i institucions diferents. Hi haurà lectures, assajos, i trobades sobre poesia i música, poesia i dansa, poesia i pintura, entre altres activitats, en espais tancats i oberts

            Una gran part de la geografia barcelonina albergarà aquests moments poètics, tots a partir de les onze del matí fins a la nit.
             Per als que hi puguin participar personalment, hi ha temes, autores i autors, experiències diferents entre la paraula poètica i el llenguatge de les altres arts. Per als que no hi puguin anar i venir, podran accedir usant l’APP LITERAPOLIS BCN, en la qual podran veure i sentir les trobades poètiques en l’espai que desitgin.
             Podem també participar, usant la mateixa APP, d’una gimcana literària. Per a més informació, es pot consultar informacions sobre llibreries, activitats paral·leles a: barcelona.cat/barcelonapoesia.
  No oblidem de participar del XXXVI Internacional de poesia, en el Palau de la Música Catalana!
  (Entrada escrita per: Luiz Carlos Neves)

Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes