• A partir de l’1 de setembre ja es poden sol·licitar les proves de col·locació per als cursos de català o demanar cita per fer la inscripció presencialment

   

  • La inscripció preferent als cursos de català del CPNL és a partir del 6 de setembre i la inscripció general, a partir del 13 de setembre
  • Es poden sol·licitar proves de col·locació a partir de l’1 de setembre, i també des d’aquesta data cita per fer la inscripció presencial.

   

  Us informem que les proves de col·locació es poden sol·licitar a partir de l’1 de setembre a la pàgina web del Consorci.

  La prova de col·locació és un requisit indispensable per a aquelles persones que tinguin un mínim coneixement de la llengua, però que no puguin justificar-lo amb un curs anterior del CPNL o amb un certificat oficial de la Secretaria de Política Lingüística. La prova de col·locació és gratuïta.

  D’acord amb la normativa dels cursos de català del Consorci, els resultats de la prova de nivell tenen una validesa de dos anys, durant els quals la persona interessada podrà formalitzar directament la inscripció, en els períodes corresponents.

  La propera inscripció als cursos de català començarà el 6 de setembre, de manera preferent per als alumnes del CPNL del darrer any, i a partir del 13 de setembre per al públic en general. La inscripció es tancarà el dia 15 de setembre. La informació per a la inscripció ja es pot consultar a la pàgina web.

  Mesures de millora

  Aquesta iniciativa que permet sol·licitar les proves de col·locació abans del període d’inscripció (ja s’han pogut fer també durant el juliol) s’afegeix a totes les mesures que el CPNL ha tirat endavant durant els mesos de pandèmia, com la inscripció en línia, el reforç de l’atenció ciutadana, la virtualització dels cursos presencials, el replantejament de tots els recursos didàctics, la disminució de la ràtio d’alumnes per curs i l’impuls de les modalitats d’aprenentatge semivirtual i en línia.

  Un model d’èxit

  Els cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística són homologats i disposen de certificació oficial de la Secretaria de Política Lingüística, equivalent al Marc europeu comú de referència. Són cursos gratuïts en els nivells inicials i bàsics, i compten amb reduccions importants en la resta de nivells, excepte en el nivell superior.

  Les diferents modalitats d’aprenentatge i la metodologia dels cursos de català del Consorci consoliden un model d’èxit, modern i dinàmic, que permet assolir els coneixements i alhora introdueix l’alumne a la comunitat d’aprenentatge on, a més, disposa de l’accés a altres serveis per activar el català, com el Voluntariat per la llengua.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes