• Cicle il·lustrats 2021

  A partir del 10 de setembre torna la Festa de la Il·lustració.  Aquest cicle, en el qual la delegació de Nou Barris col·labora amb l’organització, pretén apropar la il·lustració al gran públic presentant-la com una disciplina artística plena de possibilitats i en gran expansió i  enguany serà també una oportunitat per conèixer el treball de joves artistes ja que hi haurà una exposició de l’alumnat del Cicle Superior d’Il·lustració de  l’EASD Serra i Abella, de l’Hospitalet de Llobregat.  També hi haurà una trobada amb els artistes on es presentaran els projectes finals de curs, tallers de creativitat, una sessió d’urban sketching i contes infantils.
  Dilluns, 13 de setembre a les 18.00 h, la delegació, hi impartirà un taller de creativitat en què les paraules i les lletres tindran un protagonisme creatiu:

  Les lletres tenen cos i, estil!

  Taller de presentació de propostes creatives sobre una paraula que farem jugant amb les seves lletres.
  Taller virtual amb teams.  Requisits: word i correu electrònic
  A càrrec de Roser Garcia i Aurora Cupane, del CNL Delegació Nou Barris

  Activitat gratuïta

  Cal inscripció prèvia


Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes