• Fotografia dels carrers i la gent de Barcelona

  Coneix Barcelona a través de la càmera!

  Posa l’enfocament en les persones i en la vida en comunitat. Congela els moments d’història col·lectiva en clau personal. La vida al carrer és apassionant i buscar els racons, les textures, els angles, els moments i els éssers humans és donar resposta a qui, com, quan, on i per què. La fotografia de carrer (street photography) és captar l’essència de cada societat.
  El diàleg personal que establim en crear imatges fotogràfiques dins d’un context social, fomenta el coneixement crític de la vida quotidiana que ens envolta; una mirada compromesa amb la nostra realitat, i, sobretot, amb com la vivim i com la sentim. La fotografia comunitària és una eina comunicativa de desenvolupament personal. És una eina artística per a la transformació social, ens permet posar en valor els atractius dels nostres barris a través de les imatges i això ajuda a reforçar el sentiment de pertinença dels veïns i veïnes.

  La Delegació de Nou Barris del CNL de Barcelona, et proposa aquesta activitat que comptarà amb assessorament tècnic i acompanyament personal als assistents, posant l’èmfasi en potenciar les habilitats artístiques i comunicatives, tot fent ús del la conversa per parlar de fotografia, de la vida al carrer, aprendre i compartir en català.

  Ens trobarem a la delegació de Nou Barris (C. Rosselló i Porcel, 12 baixos). Farem una posada en comú sobre què representa Barcelona per a la vida diària personal i per a la comunitat. Aprendrem coneixements bàsics sobre la fotografia amb un mòbil. Conversarem sobre la idea de la vida al carrer i com poder-la expressar mitjançant una fotografia. I farem moltes fotografies!
  De totes les fotografies que haurem fet, en farem una exposició virtual a Instagram. I, posteriorment, exposició física a la delegació de Nou Barris.

  T’esperem dilluns 6 de maig a les 18.00h!
  Podeu inscriure-vos-hi escrivint un correu a acupane@cpnl.cat
  Print Friendly, PDF & Email

Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes