• “Maus”, al Club del Còmic de Nou Barris

    Centre Cívic de Can Verdaguer, c. Piferrer, 94-100
    Barcelona
    Dilluns, 9 de maig de 2016 a les 19:00

    El Club del Còmic de la delegació de Nou Barris es desplaça al Centre Cívic de Can Verdaguer amb motiu de la inauguració “Vinyetes: història del còmic en català”

    Coincidint amb l’exposició i el 17è Concurs de Còmic de Nou Barris, es vol crear un espai de trobada per comentar còmics editats en català a mode de club de lectura, amb l’objectiu de conèixer l’oferta de còmics en català i fomentar-ne la lectura. Així, el Club del Còmic de Nou Barris tindrà un nou escenari a més de la llibreria La Font de Mimir, el Centre Cívic de Can Verdaguer.

    Dilluns 9 de maig parlarem de Maus. Un retrat de la persecució nazi al poble jueu fet per l’historietista nord-americà Art Spielgelman.

    L’exposició “Vinyetes: història del còmic en català” fa un breu recorregut per la història del còmic en la nostra llengua i alhora posa de manifest les principals activitats i tendències del moment.

    Tant el club del còmic com l’exposició Vinyetes formen part de la campanya Uaaaaaaau… iuhu, pataplaf! Còmic en català, una iniciativa del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona que té com a propòsit donar a conèixer i fer visibles els còmics que s’editen en català per tal de fomentar-ne la lectura i el consum. A més, pretén contribuir a l’augment de l’oferta, incentivant la creació i l’edició de còmics en català.

    Activitat gratuïta amb inscripció prèvia trucant al 932768077 o escrivint a info@canverdaguer.com.

    Enllaços relacionats
    Print Friendly, PDF & Email

Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes