• Toni Sarradesanferm a El Club del joc del mes de maig

    Llibreria La font de mimir (Carrer Costa i Cuxart, 5)
    Barcelona
    Dimecres, 25 de maig de 2016 a les 18:30

    El conegut autor de jocs, Toni Serradesanferm vindrà a ensenyar a jugar a l’Storytelling a El Club del joc del mes de maig

    Storytelling representa “l’art d’explicar contes” mentre una persona assumeix el paper de rondallaire per aconseguir filar diferents històries conegudes. Els tres contes al voltant dels quals gira el joc són La llegenda de Sant Jordi, Els tres porquets i La llebre i la tortuga.

    És un joc per a 2-6 jugadors a partir de 5 anys que fa servir una mecànica de localització d’imatges i percepció visual per desenvolupar la partida que atrapa els jugadors a mesura que avança el joc. Hi ha una sèrie de cartes en què es narra el joc i unes fitxes amb les diferents imatges que s’han de localitzar en cada moment segons la carta que s’estigui llegint.

    El joc, endinsa els participants en un món ple de màgia, fantasia, herois i malvats, animals que parlen, dracs, cavallers i pronceses. És un joc ideal per jugar en família o amb els amics, ja que la mecànica el fa atractiu per a tot tipus de jugadors.

    Les il·lustracions han estat creades per Evelt Yanait, una il·lustradora que ha participat en projectes com Guerra de mitos o Wake up Cthulu.
    Toni Serradesanferm és un reconegut dissenyador català de jocs de taula que ha ideat, entre d’altres, els jocs Trollburguer, 4 Monos, De 10 en 10, Destroy BCN i Victus-Barcelona 1714.

    L’activitat d’El Club del joc va lligada a la campanya I tu, jugues en català? que vol donar a conèixer l’oferta de jocs i joguines en català i de fomentar-ne l’ús i el consum.

    Enllaços relacionats
    ECJ StorytellingToni Sarradesanferm a El Club del joc del mes de maig
    Print Friendly, PDF & Email

Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes