• El CNL de Barcelona organitza un concurs d’autobiografies lingüístiques

    El concurs porta per nom “Les llengües de la meva vida” i hi poden participar tots els alumnes inscrits durant l’any 2016 a cursos de català o al programa Voluntariat per la llengua

    El CNL de Barcelona organitza un concurs d'autobiografies lingüístiques

    L’autobiografia lingüística és la descripció de les experiències d’una persona en relació amb les llengües al llarg de la vida.

    El concurs d’autobiografies lingüístiques “Les llengües de la meva vida” del CNL de Barcelona té per objectiu incentivar, entre els alumnes de català i els participants al programa Voluntariat per la llengua, la reflexió sobre com han après llengües, sobre com i quan les fan servir, sobre què els ha motivat a aprendre una nova llengua, etc.

    L’autobiografia lingüística és la descripció de les experiències d’una persona en relació amb les llengües al llarg de la vida: les llengües familiars, les llengües de l’entorn o les llengües apreses; és a dir, qualsevol experiència relacionada amb llengües. Aquest exercici permet posar de manifest el bagatge lingüístic dels participants, alhora que contribueix al reconeixement de la diversitat de llengües i cultures presents a les aules de català, reflex de la diversitat dins la ciutat.

    Poden participar al concurs “Les llengües de la meva vida” tots els alumnes inscrits durant l’any 2016 a cursos de català o al programa Voluntariat per la llengua del CNL de Barcelona. La participació pot ser individual o bé col·lectiva a través d’un treball fet a l’aula amb companys de classe:

    Per participar al concurs envieu les vostres autobiografies a concurs.cnlb@cpnl.cat.

    A la primera pàgina del treball cal que indiqueu:

    • Títol
    • Nom i cognoms
    • Telèfon
    • Adreça de correu electrònic
    • Categories [inicial-bàsic-elemental], [intermedi-suficiència-superior] o [Voluntariat per la llengua]

    El format del treball és lliure. Es poden presentar textos, gravacions, audiovisuals, presentacions digitals…, i en qualsevol gènere (monòlegs, entrevistes, narracions, poemes,còmic…). El termini final de lliurament dels treballs és el 28 de novembre.

    Hi haurà premis per a cada categoria, que consistiran en lots de productes culturals, a més de la publicació i difusió dels documents guanyadors.
    Centre de Normalització Lingüística de Barcelona

    Enllaços relacionats
    Print Friendly, PDF & Email

Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes