• Matricula’t als cursos de català 2018-2019

    Fins al 21 de setembre pots inscriure’t als cursos de català que posa al teu abast el Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca, ubicat a les Escoles Velles (Ctra. de Barcelona, 1), tel. 93 682 52 88, santandreubarca@cpnl.cat

    S’ofereixen cinc cursos presencials que inclouen tots els nivells, des del bàsic fins al suficiència, amb diferents horaris.

    D’altra banda, els nivells elemental, intermedi i suficiència també es poden seguir a distància.

    L’aprenentatge de la llengua catalana és clau perquè les persones instal·lades fa poc a Catalunya es puguin relacionar amb normalitat en el seu entorn personal i social, i perquè tinguin més oportunitats per accedir al món laboral.

    Un dels al·licients que s’ofereix aquest curs és la matrícula gratuïta del grau Bàsic 3 en cas que els alumnes hagin fet els graus Bàsic 1 i Bàsic 2 durant els onze mesos anteriors. D’aquesta manera, s’incentiva la continuïtat de l’aprenentatge i l’obtenció d’un nivell de coneixements.

    L’aprenentatge dels cursos generals disposa de certificació oficial, amb correspondència amb els nivells del Marc europeu comú de referència.

    Els preus de la matrícula dels cursos es mantenen igual que l’any passat i hi ha descomptes importants per a persones aturades, pensionistes i famílies nombroses.

    El web del CPNL també ofereix un cercador de cursos (www.cpnl.cat) que permet fer cerques per localitat, comarca, nivell i modalitat.

    Totes les classes tindran lloc a l’aula 3 del Servei de Català (Escoles Velles, Ctra. de Barcelona, 1) i s’iniciaran a partir del 25 de setembre.

     

     

     

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Segueix-nos a:

      


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Arxius


Núvol d’etiquetes