Suficiència 3 – Marta
Us copio l’enllaç perquè pugueu veure el model de prova de nivell de suficiència. Recordeu que a classe hem quedat que us l’heu d’imprimir i heu de portar la prova feta el dia 29 de maig per poder-la comentar abans del dia de l’examen.
3 comentaris
Pedro
23 maig 13
13:36 #
Bona tarda Marta, després de fer un cop d’ull als exàmens penjats al bloc. Me n’adono que son tots dos iguals, solsamènt varia la disposició del paginat. T’estaria molt agraït, si em poguessis dir quin dels dos em de fer. Ja se que vas dir que féssim el que fica, anterior al 2013, però, també vas dir que no tenien els mateixos continguts.
Fes-me una contestació t’estaré mol agraït.
Pedro Pérez.
Marta
24 maig 13
8:58 #
Pere,
Em sembla que vas entendre malament el que vam comentar a classe en relació amb els dos models de prova que hi ha a l’enllaç que us he adjuntat. Vam quedar que el que heu de fer és el que diu “CURSOS INICIATS A PARTIR DE 2013” perquè l’altre model és el que es feia abans del 2013.
Fins dilluns
JOSEFINA CARRION
27 maig 13
21:10 #
RAP EN SALSA VERDA
Ingredients:
1 cua de raap fresc tallada a rodanxes
3 ó 4 cebes grans
1 cullereta de farina
1 got d’aigua o brou de peix
3 ó 4 patates
1 all i molt julivert
1 grapat de cloïsses
Poseu oli en una cassola, quan sigui ben calent fregir-hi el rap volta i volta, traieu-lo de la cassola i reserveu-lo.
En la mateixa cassola, fregiu-hi les cebes tallades ben fines, que es vagin daurant a poc a poc, quan estiguin ben daurades, afegiu-hi la farina y barregeu-hi. Tot seguit tireu-hi una picada feta amb l’all, el julivert i l’aigua o brou de peix, quan comenci a coure afegiu-hi el rap y deixeu que faci xup-xup cinc minunts, rectifiqueu de sal, tancat el foc.
A part, fregiu-hi les patates, obriu-hi les cloïsses al vapor i afegir-ho a la cassola.
Bon profit.