• Els itineraris per la vila: quin triem?

    turistesJa tenim penjats en aquest blog els quatre itineraris que vau escriure a l’S2 per donar a conèixer la nostra vila: Ciutat Cooperativa i Parc Sanitari, Marianao, la Muntanyeta i el nucli antic. Els trobareu tots si remeneu per les diferents entrades.

    Aprofito l’ocasió per felicitar, i molt sincerament, a tots els grups perquè heu fet una feina magnífica tant amb les passejades com amb les ressenyes biogràfiques. Us ho dic de debò!

    Tal com us vaig comentar, la idea és que puguem fer-ne un quan acabem el curs. Per això ara us demano que deixeu en aquesta entrada un comentari amb la vostra tria i amb els motius que us han portat a escollir una passejada en concret.

    Va, vinga, que alguns (els autors de l’itinerari més votat) fareu de guies turístics per als vostres companys! Això sí que no us ho pensàveu quan us vau apuntar a fer un curs de català, oi?

    Print Friendly, PDF & Email
  1. Mª José

    22 abr. 14
    19:18 #

    A mi m’agradat bastant el itinerari de la Cooperativa, per què m’agrada com s’ha explicat i crec que el monument del psquiàtric és espectacular.
    Però penso que tots es troban molt bé.
    El del grup del David té el seu encant, al explicar una mica de historia.
    El del grup de l’Àngela també m’agradat molt. Crec que sería interesant visitar-los tots.

  2. jordi

    24 abr. 14
    19:20 #

    Ja he llegit tots els itineraris que veu fer al S2, tots ells son molt interesants .La veritat , no se quin agafar perquè tots ells tenen el seu punt d´interès.Però la meva votacio es per al barri de Marianao , ja que es el barri on jo visc.
    JORDI

  3. Yolanda González Baena

    24 abr. 14
    19:50 #

    Hola bona tarda, ja he llegit els iteneraris i m’han agradat tots ,com diu la Nuria penso que hen fet una feina mol ben feta. Pero si he de triar un la meva votació és per el itenerari del nucli antic, perque penso que hi ha moltes coses interesants per visitar.Apa fins dilluns bon cap de setmana.

  4. Pilar

    29 abr. 14
    0:51 #

    Hola bona nit !!!

    La veritat és que tots els itineraris estan molt bé, però com diu el Jordi és el barri a on sempre he viscut i m’agradaria saber coses que encara no sé.

    Pilar

  5. àngela

    06 maig 14
    13:05 #

    Un cop vist tots els itineraris, i suposo que per deformació d’estudis em decanto per dos (Marianao i Nucli Antic), però com hem d’escollir, per no votar on he participat escolliré Nucli Antic, ja que hi són les termes.

  6. Susanna

    10 maig 14
    9:16 #

    La veritat és que vau fer una gran feina i tots els itineraris són molt interessants. Així doncs, felicitar-vos. Ho poseu molt difícil!!!!
    Jo voto pel de Marianao ja que em fa il.lusió veure les cases modernistes. Normalment quan passo pel carrer Raurich ho faig en cotxe i amb presses i la veritat és que no m’hi fixo.

  7. Miguel

    12 maig 14
    0:12 #

    VOT PER L’ITINERARI DEL “BARRI MARIANAO”

    Bona nit!

    Abans de tot vull fel•licitar a tots els grups per la feina (itineraris de Sant Boi) que en portat a terme.

    Després de descartar l’itinerari del Barri Antic, per raons òbvies, el meu vot és per l’itinerari del “Barri Marianao” que han fet l’Àngela, La Rosa i l’ Arrate, per la seva transcendental aportació a la història santboiana.

    Miguel

Segueix-nos a:

      

Categories


Històric


Altres blogs


Any Pompeu Fabra


Bàsic-elemental


Català i noves tecnologies


consultes lingüístiques


Cultura catalana


Cursos en línia


Diccionaris


El català i altres llengües


Exposicions orals


Intermedi-suficiència


Les varietats del català


Miscel·lània


Multilingüisme


Nova ortografia i gramàtica


Pronunciació


redacció de textos


Una mica d'humor


Voluntariat per la llengua


Darrers comentaris

  • sginabreda: Comentari de la Núria: EN EL TEMPS DE LES CIRERES Montserrat Roig. La Natàlia és la protagonista d´aquest...
  • Isabel Martínez Gil: MATADOR & CIA JOAN AGUT I RICO Vaig triar aquest llibre de comtes a l’atzar, no tenia...
  • Mª Carmen Diaz: El conte es diu La interpretació dels Somnis, pertany al llibre T’estimo si he begut. L’autora és...
  • anabel GALERA: GALLINES DE GUINEA Mercè Rodoreda El conte que us explicaré es Gallines de Guinea del llibre Contes i...
  • Nur: EL CRIM – Pere Calders (Cròniques de la veritat oculta) L´autor creu que és el moment d´exposar la seva...

Núvol d’etiquetes