5 trossos de bacallà al punt de sal
1 ceba
1 pebrot verd
Pinyons
Nata
Farina
Oli
Enfarineu els trossos de bacallà , poseu bastant oli a la paella . Quan estigui força calent fiqueu els trossos de bacallà amb la pell tocant la paella , feu-los dos minuts per cada banda, traieu-los i poseu-los a escórrer sobre un paper absorbent, coleu l’oli. Poseu l’oli colat en una paella neta, poseu-hi la ceba, el pebrot verd i els pinyons que es vagin fent poc a poc. Quan ja està fet poseu el bacallà i seguidament la nata i espereu que faci xup-xup, amb uns minuts tindreu un plat boníssim.
INGREDIENTS:
3 o 4 filets de bacallà
Sal
1 ou
2 grans d’all
Mostassa
1 got d’oli
ELABORACIÓ:
Prepareu un allioli tradicional, afegint-hi una mica de mostassa, per donar-hi un toc especial.
Salpebreu els filets de bacallà. Unteu bé una plata de forn amb oli i disposeu els filets de bacallà, seguidament unteu-los amb l’allioli que hem fet anteriorment.
Fornegeu-ho fins que el peix estigui cuit i la capa d’allioli estigui daurada.
Bon profit.
2 orades
1 llimona
4 patates
2 cebes de Figueres
1 copa de vi blanc
Oli d’oliva
Sal i pebra
Per començar dins de cada orada posarem una rodanxa de llimona, salpebreu-les per
dins i per fora. Agafeu una safata, a sobre poseu-hi les patates sense pell a rodanxes
fines. A sobre poseu-hi la ceba tallada i ruixeu-ho amb l’oli d’oliva. Enforneu-ho a 180
graus durant 10 minuts.
Afegiu les orades a la safata i deixeu-ho a forn 20 minuts més. Afegiu-hi el vi a
mitja cocció.
ROSQUILLES D’ANÍS
És la recepta de la meva àvia que ha passat de generació en generació.
Ingredients:
600 g de farina
2 ous
150 g de sucre
200 ml de llet
raspadura de llimona
100 ml d’oli d’oliva
100 ml d’anís del “mono”
1 sobre de llevat
un pessic de sal
sucre i canyella per decorar les rosquilles.
Elaboració:
Tamiseu la farina i reserveu-la. En un recipient barregeu els ous, la llet i el sucre i bateu-ho molt bé, a poc a poc , afegiu-hi l’oli , l’anís del “mono”, un pessic de sal i la ratlladura de llimona, ara és el moment de posar-hi la farina tamisada i fer una massa homogènia , deixeu-la reposar 30 minuts tapada amb un drap ben net, passat aquest temps, amb un corró, treballeu- la a l’estil pizza i quan estigui ben tova , talleu-la i doneu-li forma d’anell.
En una safata per a forn untada amb oli i farina o paper de forn, col·loqueu- les i introduïu-les dins del forn a una temperatura de 180ºC durant 12 minuts.
Per acabar passeu-les per sucre i canyella.
Delicioses per gaudir tota la família. Bon Profit.
Un bon àpat senzill i “exquisit”
1/2 kg mongetes tendres
1 ceba tendra
2 tomàquets madurs (cor de bou)
2 ous
oli
sal
pebre
FÀCIL ELABORACIÓ
Coeu les mongetes, salpebreu-les, quan estiguin, agafeu una paella i poseu-hi un raget d’oli, afegiu-hi la ceba ben picada i els tomàquets trossejats. Amb el xup-xup afegiu les mongetes i ja per últim els ous. Remena-ho tot junt una estona i quan els ous estiguin quallats, les mongetes ja estan, llestes per menjar!, soles o com a acompanyament.
Espero que us agradi.
Bon profit!
Per a quatre persones
320 g d’arròs
1/2 conill a trossos
1 ceba
2 Tomàquets
1 gra d’all
Fregiu el conill i poseu a bullir aigua en una cassola.
Quan s’està fregint el conill afegiu la ceba tallada molt fina o triturada.
Quan comença a daurar-se la ceba afegiu el tomàquet ratllat i uns minuts després afegiu-hi l’all triturat.
1 minut després afegiu-hi l’arròs i deixeu-ho fregint 1 minut.
Afegiu-hi l’aigua bullint i deixeu-lo bullint. Després de vint minuts retireu-ho i deixeu-ho reposar uns minuts tapat.
PA DE PESSIC
Ingredients:
375 g de farina
250 g de sucre
16 g de llevat
3 ous
1 iogurt de llimona
Ratlladura de llimona
Oli de oliva
Elaboració:
Bateu els ous. Afegiu-hi el sucre, el iogurt, l’oli d’oliva i la ratlladura de llimona.
Barregeu la farina i el llevat i afegiu-los a la barreja.
Seguiu batent fins que tots els ingredients estiguin perfectament incorporats.
Agafeu un motlle untat amb la mantega o amb l’oli d’oliva i empolseu-lo amb farina.
Aboqueu-hi la barreja i fornegeu-ho a 180° durant 40-45 min.
Deixeu que es temperin i desemmotlleu el pa de pessic.
Empolseu-lo amb sucre de llustre i poseu-hi melmelada i unes fulles de menta.
Ingredients:
2 patates kennebec.
200 g de pop.
1 ou
Una mica de pebrot vermell.
Una mica de pebrot verd.
1 ceba tendra.
1 culleradeta de pebre vermell dolç o picant.
Un raig d’oli d’oliva verge extra.
Un raig de vinagre de Mòdena.
Sal i pebre.
Elaboració:
Congeleu el pop uns dies abans de cuinar-lo, aquest pas és importat ja que es trenquen les fibres i queda més tendre. El dia abans de cuinar-lo, traieu el pop del congelador i deixeu que es vagi descongelant de manera natural. Una vegada descongelat poseu aigua, una fulla de llorer i sal marina en una cassola que posareu al foc. Quan l’aigua bulli
introduïu el pop 3 vegades posant-lo i traient-lo de la cassola, a la tercera vegada deixeu-lo a l’aigua. Tot seguit deixeu-lo coure uns 40 minuts, punxeu-lo per veure si ja és tou o si el deixeu una miqueta més (si ho feu amb una olla exprés estarà bullit en un 25 minuts). Mentrestant heu de bullir les patates amb pell uns 20 minuts i han de quedar cuites però no desfetes. Espereu que es refredin una mica, peleu-les i talleu-les a rodanxes.En una cassola poseu a bullir els dos ous, deixeu-los bullir 8 minuts des del moment que comença a bullir l’aigua. Quan estan bullits refredeu-los i talleu-los a rodanxes. Traieu el pop de l’aigua deixant que es refredi, i un cop fred talleu-lo a rodanxes amb unes tisores.
Una vegada cuit tanqueu el foc i deixeu-lo reposar 20 minuts més amb la mateixa aigua.
Poseu al fons del plat la patata, que tindreu tallada a rodanxes, salpebreu, esquitxeu amb una mica del pebre vermell i un raig d’oli.
A sobre de les patates poseu les rodanxes de l’ou, repartiu per sobre el pebrot vermell i el verd tallat a trossets. Poseu la ceba tallada a làmines ben fines i per últim poseu les rodanxes de pop, poseu sal, una mica de pebre vermell i un raig d’oli per sobre.
Bon profit!
“COL AMB BACALLÀ”
Recordo que la meva mare sempre ho feia per al sopar de la nit de Nadal. Quins bons records!
Ingredients per a 4 persones:
1 col blanca
1 Kg patates
1 o 1 1/2 de bacallà
1 ceba
1 cabeça d’alls
1 mica pebre vermell dolç
En primer lloc dessaleu el bacallà, deixeu-lo en aigua 24 hores canviant-la dues vegades. Escorreu-lo bé i talleu-lo a trossos a gust de cadascú.
Les patates, peleu-les i talleu-les a trossos.
La col, renteu-la, trenqueu-la en quatre trossos, talleu-la a juliana i poseu-la en aigua i vinagre.
En una paella poseu-hi oli i la ceba, sense que es cremi. Poseu-hi les patates i aigua i deixeu-ho coure deu minuts. Quan les patates estiguin mig cuites, afegiu-hi la col i en deu minuts el bacallà amb la pell cap a baix, afegiu-hi aigua fins a cobrir-ho tot i deixeu-ho coure deu minuts.
Al moment de servir-lo es fa el refregit: en una paella poseu una mica d´oli i els alls i deixeu fregir sense cremar-ho i poseu el pebre vermell sobre tot el guisat. Serviu-ho tot calent.
Bon profit!!
1 pit de pollastre
5 llesques de pa de motlle sense crosta
2 cebes picades
4 grans d’alls picats
3 cullerades de pebre groc molt(espècia de Perú)
1/2 bric de llet sencera
6 patates bullides
100 gr d’olives negres
3 ous bullits
1 pessic de sal
pebre
comí
oli d’oliva
Preparació:
Cuineu el pit de pollastre en aigua amb una mica de sal, quan el pit estigui bullit, retireu-lo i deixeu-lo refredar una estona i després esfilagarseu-lo. Aparteu el brou en un bol.
Poseu a la liquadora la llet, el pebre groc molt i els trossos de pa. Tot això liqüeu-ho 1 o 2 minuts, deixeu-ho una estona.
En una paella escalfeu l’oli i afegiu-hi les cebes picades, sal, pebre i comí. Barregeu-ho i deixeu-ho que el guarniment se segueixi fregint 3 minuts. Després ja podeu afegir la crema liquada. Barregeu-ho tot i cuineu-ho 5 minuts a foc mitjà remenant de tant en tant per evitar que s’enganxi.
Finalment incorporeu el pit esfilagarsat i 1/2 tassa del brou de pollastre, barregeu-ho i deixeu que el preparat se segueixi cuinant 10 minuts més. Recordeu remenar de tant en tant.
Suggeriment per servir aquest plat:
Poseu les patates a rodanxes en el plat i aboqueu-hi la crema fins a cobrir-les íntegrament. Decoreu-ho amb ou dur tallat per la meitat i les olives negres.
Us animo a preparar-ho!
Bon profit i bon Nadal!
Tàrtar de tonyina amb amanida d’alvocat i llagostins
INGREDIENTS
200 g de llom de tonyina vermella
1 cullerada sopera de salsa de soia
1 cullerada de tàperes
Barreja de pebres
Per a l’amanida d’alvocat i llagostins
1 alvocat
1 cullerada de suc de llima
2 cues de llagostí
Mitja ceba dolça
Oli d’oliva verge extra
Sal
Pebre
PREPARACIÓ
Talleu el llom de tonyina a trossets petits amb ganivet, poseu-los en un bol, afegiu-hi salsa de soia, pebre i tàperes tallats a trossets. Barregeu-ho bé i deixeu-ho macerar uns 20 minuts.
Per a l’amanida obriu l’alvocat per la meitat i aixafeu bé la polpa de l’alvocat amb una forquilla, talleu la ceba a daus petits, afegiu-hi les cues de llagostins tallades a trossets, poseu-ho tot en un bol i afegiu-hi sal, pebre, barregeu-ho bé i regueu-ho tot amb suc de llima i un raig d’oli d’oliva.
Col·loqueu el tàrtar de tonyina macerada en un motlle circular emplatador, feu una lleugera pressió perquè agafi la forma i no es desmunti al retirar el motlle. Serviu el tàrtar acompanyat de l’amanida d’alvocat i llagostins. El podeu acompanyar també amb unes torradetes. Bon profit!
14 comentaris
Vicky
29 nov. 17
17:19 #
Bacallà amb nata i pinyons,
5 trossos de bacallà al punt de sal
1 ceba
1 pebrot verd
Pinyons
Nata
Farina
Oli
Enfarineu els trossos de bacallà , poseu bastant oli a la paella . Quan estigui força calent fiqueu els trossos de bacallà amb la pell tocant la paella , feu-los dos minuts per cada banda, traieu-los i poseu-los a escórrer sobre un paper absorbent, coleu l’oli. Poseu l’oli colat en una paella neta, poseu-hi la ceba, el pebrot verd i els pinyons que es vagin fent poc a poc. Quan ja està fet poseu el bacallà i seguidament la nata i espereu que faci xup-xup, amb uns minuts tindreu un plat boníssim.
Vicky
maite Fernandez
29 nov. 17
18:51 #
BACALLÀ FRESC AMB CROSTA DE MAIONESA D’ALL
INGREDIENTS:
3 o 4 filets de bacallà
Sal
1 ou
2 grans d’all
Mostassa
1 got d’oli
ELABORACIÓ:
Prepareu un allioli tradicional, afegint-hi una mica de mostassa, per donar-hi un toc especial.
Salpebreu els filets de bacallà. Unteu bé una plata de forn amb oli i disposeu els filets de bacallà, seguidament unteu-los amb l’allioli que hem fet anteriorment.
Fornegeu-ho fins que el peix estigui cuit i la capa d’allioli estigui daurada.
Bon profit.
Encarna
29 nov. 17
22:34 #
ORADA AL FORN AMB PATATES
2 orades
1 llimona
4 patates
2 cebes de Figueres
1 copa de vi blanc
Oli d’oliva
Sal i pebra
Per començar dins de cada orada posarem una rodanxa de llimona, salpebreu-les per
dins i per fora. Agafeu una safata, a sobre poseu-hi les patates sense pell a rodanxes
fines. A sobre poseu-hi la ceba tallada i ruixeu-ho amb l’oli d’oliva. Enforneu-ho a 180
graus durant 10 minuts.
Afegiu les orades a la safata i deixeu-ho a forn 20 minuts més. Afegiu-hi el vi a
mitja cocció.
Montse
01 des. 17
22:18 #
ROSQUILLES D’ANÍS
És la recepta de la meva àvia que ha passat de generació en generació.
Ingredients:
600 g de farina
2 ous
150 g de sucre
200 ml de llet
raspadura de llimona
100 ml d’oli d’oliva
100 ml d’anís del “mono”
1 sobre de llevat
un pessic de sal
sucre i canyella per decorar les rosquilles.
Elaboració:
Tamiseu la farina i reserveu-la. En un recipient barregeu els ous, la llet i el sucre i bateu-ho molt bé, a poc a poc , afegiu-hi l’oli , l’anís del “mono”, un pessic de sal i la ratlladura de llimona, ara és el moment de posar-hi la farina tamisada i fer una massa homogènia , deixeu-la reposar 30 minuts tapada amb un drap ben net, passat aquest temps, amb un corró, treballeu- la a l’estil pizza i quan estigui ben tova , talleu-la i doneu-li forma d’anell.
En una safata per a forn untada amb oli i farina o paper de forn, col·loqueu- les i introduïu-les dins del forn a una temperatura de 180ºC durant 12 minuts.
Per acabar passeu-les per sucre i canyella.
Delicioses per gaudir tota la família. Bon Profit.
Angie
02 des. 17
23:38 #
Angie
03 des. 17
22:52 #
REMENAT DE MONGETES TENDRES
Un bon àpat senzill i “exquisit”
1/2 kg mongetes tendres
1 ceba tendra
2 tomàquets madurs (cor de bou)
2 ous
oli
sal
pebre
FÀCIL ELABORACIÓ
Coeu les mongetes, salpebreu-les, quan estiguin, agafeu una paella i poseu-hi un raget d’oli, afegiu-hi la ceba ben picada i els tomàquets trossejats. Amb el xup-xup afegiu les mongetes i ja per últim els ous. Remena-ho tot junt una estona i quan els ous estiguin quallats, les mongetes ja estan, llestes per menjar!, soles o com a acompanyament.
Espero que us agradi.
Bon profit!
Jose Antonio Ibáñez
03 des. 17
0:37 #
Arròs amb conill
Per a quatre persones
320 g d’arròs
1/2 conill a trossos
1 ceba
2 Tomàquets
1 gra d’all
Fregiu el conill i poseu a bullir aigua en una cassola.
Quan s’està fregint el conill afegiu la ceba tallada molt fina o triturada.
Quan comença a daurar-se la ceba afegiu el tomàquet ratllat i uns minuts després afegiu-hi l’all triturat.
1 minut després afegiu-hi l’arròs i deixeu-ho fregint 1 minut.
Afegiu-hi l’aigua bullint i deixeu-lo bullint. Després de vint minuts retireu-ho i deixeu-ho reposar uns minuts tapat.
Cristina
03 des. 17
2:15 #
PA DE PESSIC
Ingredients:
375 g de farina
250 g de sucre
16 g de llevat
3 ous
1 iogurt de llimona
Ratlladura de llimona
Oli de oliva
Elaboració:
Bateu els ous. Afegiu-hi el sucre, el iogurt, l’oli d’oliva i la ratlladura de llimona.
Barregeu la farina i el llevat i afegiu-los a la barreja.
Seguiu batent fins que tots els ingredients estiguin perfectament incorporats.
Agafeu un motlle untat amb la mantega o amb l’oli d’oliva i empolseu-lo amb farina.
Aboqueu-hi la barreja i fornegeu-ho a 180° durant 40-45 min.
Deixeu que es temperin i desemmotlleu el pa de pessic.
Empolseu-lo amb sucre de llustre i poseu-hi melmelada i unes fulles de menta.
Natalia Castillo
04 des. 17
0:14 #
Amanida de patata i pop
Ingredients:
2 patates kennebec.
200 g de pop.
1 ou
Una mica de pebrot vermell.
Una mica de pebrot verd.
1 ceba tendra.
1 culleradeta de pebre vermell dolç o picant.
Un raig d’oli d’oliva verge extra.
Un raig de vinagre de Mòdena.
Sal i pebre.
Elaboració:
Congeleu el pop uns dies abans de cuinar-lo, aquest pas és importat ja que es trenquen les fibres i queda més tendre. El dia abans de cuinar-lo, traieu el pop del congelador i deixeu que es vagi descongelant de manera natural. Una vegada descongelat poseu aigua, una fulla de llorer i sal marina en una cassola que posareu al foc. Quan l’aigua bulli
introduïu el pop 3 vegades posant-lo i traient-lo de la cassola, a la tercera vegada deixeu-lo a l’aigua. Tot seguit deixeu-lo coure uns 40 minuts, punxeu-lo per veure si ja és tou o si el deixeu una miqueta més (si ho feu amb una olla exprés estarà bullit en un 25 minuts). Mentrestant heu de bullir les patates amb pell uns 20 minuts i han de quedar cuites però no desfetes. Espereu que es refredin una mica, peleu-les i talleu-les a rodanxes.En una cassola poseu a bullir els dos ous, deixeu-los bullir 8 minuts des del moment que comença a bullir l’aigua. Quan estan bullits refredeu-los i talleu-los a rodanxes. Traieu el pop de l’aigua deixant que es refredi, i un cop fred talleu-lo a rodanxes amb unes tisores.
Una vegada cuit tanqueu el foc i deixeu-lo reposar 20 minuts més amb la mateixa aigua.
Poseu al fons del plat la patata, que tindreu tallada a rodanxes, salpebreu, esquitxeu amb una mica del pebre vermell i un raig d’oli.
A sobre de les patates poseu les rodanxes de l’ou, repartiu per sobre el pebrot vermell i el verd tallat a trossets. Poseu la ceba tallada a làmines ben fines i per últim poseu les rodanxes de pop, poseu sal, una mica de pebre vermell i un raig d’oli per sobre.
Bon profit!
Verónica Pérez Albarrán
04 des. 17
9:52 #
https://drive.google.com/file/d/1NapYHM6d9YSxoNCPbvGCTEaCGTh47knZ/view?usp=drivesdk
MARIA JOSE ALVAREZ RUIZ
07 des. 17
20:22 #
“COL AMB BACALLÀ”
Recordo que la meva mare sempre ho feia per al sopar de la nit de Nadal. Quins bons records!
Ingredients per a 4 persones:
1 col blanca
1 Kg patates
1 o 1 1/2 de bacallà
1 ceba
1 cabeça d’alls
1 mica pebre vermell dolç
En primer lloc dessaleu el bacallà, deixeu-lo en aigua 24 hores canviant-la dues vegades. Escorreu-lo bé i talleu-lo a trossos a gust de cadascú.
Les patates, peleu-les i talleu-les a trossos.
La col, renteu-la, trenqueu-la en quatre trossos, talleu-la a juliana i poseu-la en aigua i vinagre.
En una paella poseu-hi oli i la ceba, sense que es cremi. Poseu-hi les patates i aigua i deixeu-ho coure deu minuts. Quan les patates estiguin mig cuites, afegiu-hi la col i en deu minuts el bacallà amb la pell cap a baix, afegiu-hi aigua fins a cobrir-ho tot i deixeu-ho coure deu minuts.
Al moment de servir-lo es fa el refregit: en una paella poseu una mica d´oli i els alls i deixeu fregir sense cremar-ho i poseu el pebre vermell sobre tot el guisat. Serviu-ho tot calent.
Bon profit!!
Mónica Díaz
10 des. 17
18:47 #
AJÍ DE GALLINA(pollastre)
recepta de PERÚ
Ingredients:
1 pit de pollastre
5 llesques de pa de motlle sense crosta
2 cebes picades
4 grans d’alls picats
3 cullerades de pebre groc molt(espècia de Perú)
1/2 bric de llet sencera
6 patates bullides
100 gr d’olives negres
3 ous bullits
1 pessic de sal
pebre
comí
oli d’oliva
Preparació:
Cuineu el pit de pollastre en aigua amb una mica de sal, quan el pit estigui bullit, retireu-lo i deixeu-lo refredar una estona i després esfilagarseu-lo. Aparteu el brou en un bol.
Poseu a la liquadora la llet, el pebre groc molt i els trossos de pa. Tot això liqüeu-ho 1 o 2 minuts, deixeu-ho una estona.
En una paella escalfeu l’oli i afegiu-hi les cebes picades, sal, pebre i comí. Barregeu-ho i deixeu-ho que el guarniment se segueixi fregint 3 minuts. Després ja podeu afegir la crema liquada. Barregeu-ho tot i cuineu-ho 5 minuts a foc mitjà remenant de tant en tant per evitar que s’enganxi.
Finalment incorporeu el pit esfilagarsat i 1/2 tassa del brou de pollastre, barregeu-ho i deixeu que el preparat se segueixi cuinant 10 minuts més. Recordeu remenar de tant en tant.
Suggeriment per servir aquest plat:
Poseu les patates a rodanxes en el plat i aboqueu-hi la crema fins a cobrir-les íntegrament. Decoreu-ho amb ou dur tallat per la meitat i les olives negres.
Us animo a preparar-ho!
Bon profit i bon Nadal!
Irina
11 des. 17
0:04 #
Tàrtar de tonyina amb amanida d’alvocat i llagostins
INGREDIENTS
200 g de llom de tonyina vermella
1 cullerada sopera de salsa de soia
1 cullerada de tàperes
Barreja de pebres
Per a l’amanida d’alvocat i llagostins
1 alvocat
1 cullerada de suc de llima
2 cues de llagostí
Mitja ceba dolça
Oli d’oliva verge extra
Sal
Pebre
PREPARACIÓ
Talleu el llom de tonyina a trossets petits amb ganivet, poseu-los en un bol, afegiu-hi salsa de soia, pebre i tàperes tallats a trossets. Barregeu-ho bé i deixeu-ho macerar uns 20 minuts.
Per a l’amanida obriu l’alvocat per la meitat i aixafeu bé la polpa de l’alvocat amb una forquilla, talleu la ceba a daus petits, afegiu-hi les cues de llagostins tallades a trossets, poseu-ho tot en un bol i afegiu-hi sal, pebre, barregeu-ho bé i regueu-ho tot amb suc de llima i un raig d’oli d’oliva.
Col·loqueu el tàrtar de tonyina macerada en un motlle circular emplatador, feu una lleugera pressió perquè agafi la forma i no es desmunti al retirar el motlle. Serviu el tàrtar acompanyat de l’amanida d’alvocat i llagostins. El podeu acompanyar també amb unes torradetes. Bon profit!
Sara
12 des. 17
17:07 #
Pastís de Carn del JUAN VIÑAS
Ingredients:
– 500 g de carn de vedella picada
– 4 cullerades de pa ratllat
-1 cullerada de sal
– 1 cullerada de pebre negre
– rodanxes de bacó
– 200 g de bròquil o una altra verdura
– 100 g de formatge ratllat (mozzarela o altre)
– 4 ous
Preparació:
– barregeu en un bol la carn, el pa ratllat, la sal, el pebre negre i un ou
– en un altre bol, barregeu el bròquil (o una altra verdura) amb el formatge
– poseu les rodanxes de bacó en un motlle d’alumini (del tipus de fer pa)
– la barreja de carn s’ha de posar per sobre les rodanxes de bacó
– feu un forat en la carn on es posarà la barreja de bròquil
– per sobre de tot, poseu els altres 3 ous crus
– tapeu el motlle d’alumini amb paper d’alumini
– poseu-ho en el forn calent a 180 ºC durant 30 minuts
– traieu el paper d’alumini i deixeu-ho 10 minuts més en el forn, fins que la part superior quedi torradeta.