• 12a sessió Intermedi 1

    Bon dia a tothom!

    Com va? Teniu festa avui? Bé, com que els que treballem a Castelldefels no celebrem la 2a Pasqua, aquí teniu l’entrada corresponent a l’última sessió. Què vam fer dijous? Doncs vam començar la classe repassant allò que vam fer dimarts (amb algunes dificultats tècniques, per cert). Vam repassar els numerals i el diacrític que havíem afegit. El recordeu?

    A continuació, us vaig donar una fotocòpia amb la llista de productes i preus de les diferents botigues que esteu a punt d’inaugurar per tal de preparar-ne el fullet publicitari. Si no vau venir, aquest és el full: llista productes i preus En primer lloc, vam començar a parlar de la vocal neutra (a o e en posició àtona).

    Vam parlar, també, de l’apostrofació de la preposició de.

     

    • de + paraula que comença amb vocal o hac + vocal = d’ 

     

    Després d’això vau corregir vosaltres mateixos la llista de la botiga Mà esquerra. A continuació, vam buscar els errors d’accentuació que hi havia a la sabateria Els meus àngels. En vam trobar poquets, oi?

    Finalment, vam parlar d’algunes convencions com les abreviatures. Recordeu que si teniu dubtes sobre aquest tema podeu consultar l’enllaç Abreviacions que hi ha a la part dreta de la pantalla dins l’apartat Per resoldre dubtes.

    Recordeu que dèiem que necessitàvem quan plovia? Exacte, un paraigua (i aquests dies ens ha fet molta falta). Aquí us deixo el vídeo que vam intentar veure sense gaire èxit. 🙂

     

    Que vagi bé la setmana!

    Lourdes

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share