• Suficiència 1 (14 i 16 d’octubre)

    Hola a tothom!

    Aquí teniu la primera entrada del nostre blog. Aquests dies hem estat decidint un munt de coses i ara us en faig cinc cèntims:

    1. No farem servir llibre d’aula.
    2. El nostre material de capçalera a l’aula serà aquest Dossier de tasques de nivell S1. De fet, ja us podeu anar imprimint la unitat 1 (recordeu, però, que ja us en vaig donar un parell de pàgines impreses).
    3. A l’entrada setmanal del blog, us aniré penjant enllaços per completar la teoria i per poder fer més exercicis pràctics, sobretot de morfosintaxi i lèxic.

    Durant la setmana hem treballat els adjectius per descriure persones i l’ús dels verbs ser i estar. Si voleu treballar aquests temes una mica més a fons, seguiu els següents enllaços:
    Adjectius: gènere i nombre

    Adjectius de dues terminacions

    Adjectius d’una terminació

    Verb estar

    A petició d’una companya, us afegeixo un altre enllaç per repassar les normes d’accentuació i practicar-les una miqueta: Accentuació

    Recordeu també que, per deures, heu d’escriure un correu electrònic en resposta al de la Laia. Espero no atabalar-vos gaire, o se us quedarà una cara com la de l’Esteve després de sopar amb zombies, volar amb globus, viatjar amb limusina i moblar el pis… Uf!

    Jo només volia anar a viure amb la Jenina...

    Jo només volia anar a viure amb la Jenina…

    Print Friendly, PDF & Email
  1. angela

    21 oct. 13
    16:14 #

    Es veritat , se m`ha quedat aquesta cara ……jajajajajjaajja¡¡¡¡¡¡


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share