Arxiu per juliol, 2014

  • Matrícula cursos català (curs 2014-2015)

    anunci_web_CNL-matrícula-setembre

    Bon dia,

    Voleu fer un curs de català? El primer trimestre començarà el mes de setembre i, si sou antics alumnes, és a dir, si vau fer un curs amb nosaltres l’any passat, podeu venir a matricular-vos en torn preferent:

     

    15, 16 i 17 de setembre (de 9.30 a 13 h i de 16 h a 19 h)

     

    Si sou nous alumnes, benvinguts! En el vostre cas, el període de matrícula serà del 18 al 26 de setembre. Com que la matrícula i les proves de nivell per als nous alumnes són amb hora concertada, ens podeu fer un truc a partir del 18 de setembre. Afanyeu-vos perquè les places volen! 🙂

    Per saber els horaris dels cursos, podeu consultar aquest cercador:

    cercador cursos de català

    Esperem veure-us aviat!

    Servei Local de Català de Castelldefels

    Casal de Cultura

    C. Bisbe Urquinaona, 23-25

    Tel. 93 664 42 11

    Share

    Article complet

  • S’estrena en català el film ‘L’avi de 100 anys que es va escapar per la finestra’

    avi100anys-209x300
    El film L’avi de 100 anys que es va escapar per la finestra s’estrena aquest divendres, 11 de juliol, amb 16 còpies en català, de les quals 14 són doblades i 2 subtitulades. El film, dirigit per Felix Herngren i interpretat per Robert Gustafsson, Iwar Wiklander ¡ i David Wiberg, ha estat doblat i subtitulat amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

    El film s’inspira en el llibre del mateix títol obra del suec Jonas Jonasson. La novel·la ha venut 2.000.000 d’exemplars i ha estat traduïda a 31 idiomes. També va obtenir el Premi al Millor Llibre que atorgen els llibreters suecs.

    El protagonista del film, Allan, està a punt de fer 100 anys i viu en una residència. Tot està a punt per a la celebració però ell salta per la finestra i marxa cap a l’estació per agafar el primer autobús. L’avi s’emporta una maleta plena de diners que havia de vigilar una estona i, a partir d’aquí el comença a perseguir la màfia, la policia i els responsables de la residència.

    El film s’estrenarà doblat a les següents sales: Heron City (Barcelona); Cinesa Maremagnum (Barcelona); Multicines Figueres (Figueres); Ocine Girona (Girona); Multicines Bages (Manresa); Cines Olot (Olot); Cinesa Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès); Yelmo Cines Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès); CineBaix (Sant Feliu de Llobregat); Yelmo Cines Parc Central (Tarragona); Cinemes Majèstic (Tàrrega); Cinesa Parc Vallès (Terrassa); Vigatà Cinema (Vic); Ocine Vila-seca – Port Halley (Vila-seca). Les còpies en VOSC s’estren als Boliche Cinemes de Barcelona i al Cinema Truffaut de Girona

    Podeu trobar més informació aquí.

    Share

    Article complet


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share