• Descompte al Teatre Tantarantana per veure Et planto

    tanta

    El Teatre Tantarantana ofereix a les parelles lingüístiques del programa VxL i a l’alumnat del CPNL un 45% de descompte per assistir a l’obra Et planto (preu de l’entrada sense descompte: 21 EUR, preu amb descompte: 12 EUR). La reducció de preu s’aplicarà a la parella lingüística quan hi assisteixin els dos junts i en el cas de l’alumnat del CPNL a l’alumne i a un acompanyant.

    Et planto es representarà al Teatre Tantarantana (carrer de les Flors, 22. Barcelona) del 10 al 28 de febrer de 2016, de dimecres a dissabte a les 21 h i diumenge a les 19 h.

    Podreu gaudir del descompte comprant l’entrada a taquilla i presentant el carnet corresponent (de l’alumnat o de VxL). La taquilla obre una hora abans de l’inici de l’espectacle.

    També podeu reservar les entrades amb antelació a l’adreça de correu electrònic taquilles@tantarantana.com. En aquest cas heu de deixar el vostre nom i cognoms, indicar que sou alumnes del CPNL o parella lingüística del VxL , que voleu gaudir de la promoció i, finalment, informar del dia que anireu al teatre. El dia de la funció podreu recollir les entrades a taquilla presentant el carnet de l’alumnat o el de VxL.

    Teatre Tantarantana

    Print Friendly, PDF & Email

Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share