• Intermedi 3 (14a i 15a sessió)

    https://pixabay.com/en/massage-recovery-relaxation-rest-599532/
    Dilluns les exposicions del Fran i de la Rosa ens van transportar a llocs molt llunyans: el Marroc i Vietnam. Ens van explicar que viatjar és una de les seves passionsi i així ens ho van transmetre. Moltes gràcies pel vostre entusiasme i esforç!

    S’acosta la prova i tots plegats comencem a estar nerviosos, però si hem seguit el curs adequadament segur que tindrem èxit.
    Vam repassar les parts de la prova i les puntuacions de cada apartat. També vam practicar la lectura en veu alta.
    Us enllaço de nou el model de prova:
    Model prova I3

    A més, vam fer un exercici per practicar el canvi de gènere i nombre en noms i adjectius i un altre per practicar els verbs. També vam corregir un exercici de frases fetes.

    Dimecres vam continuar amb les exposicions. Aquesta vegada va intervenir la Nerea, que ens va presentar una associació de protecció dels animals. Ens va explicar que no només podem adoptar, sinó que també podem apadrinar. Fantàstica iniciativa!
    A continuació, l’Estrella ens va explicar a què es dedica: teràpies naturals (és per resumir-ho perquè fa moltes coses!) i ens va comentar que és la feina que més li agrada.
    Després va intervenir-hi el Fernando, que ens va explicar breument el primer llibre en català que ha llegit, El gran quadern.
    Es tracta d’una trilogia sobre uns germans bessons, que es queden a viure amb la seva àvia per no patir la guerra.
    Gràcies, Fernando, per l’esforç i “els nervis” a l’hora de parlar en públic. T’animo que segueixis llegint en català!
    Per últim, la Montserrat ens va parlar sobre la criança amb aferrament, quin és l’origen d’aquesta tendència, què proposen i, principalment, quina ha estat la seva experiència personal. La veritat és que la seva intervenció va suscitar un debat força interessant entre els companys i companyes de classe.
    Per acabar, vam jugar amb uns daus de verbs. En grups, vau haver de formar frases amb el que ens marcaven els daus: persona, temps i verb.
    La propera setmana les comentarem a classe.
    Fins dilluns i bon cap de setmana!

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share