1. Claudia Lukaszewicz

  02 nov. 21
  23:46 #

  Hola jo sóc La Claudia,jo tinc dues filles :La Florencia i L’ Aldana
  La Florencia té 30 anys,ella té els cabells castanys , té els ulls marrons ,és alta i prima, és simpática,generosa i molt sincera. L’Aldana és molt alta i prima, té 25 anys es sociable i responsable, els seus cabells són castanys clars i molt llargs ,els seus ulls són marrons ,la pell blanca ,és elegant
  Jo tinc el meu marit ,és diu Daniel,té 51 anys ès alt i prim ,té barba ,els seus ulls són marrons,la seva pell és blanca ,ell té els cabells negres,és timid i molt seriòs.
  Jo tinc una tía ,L’Estefania és Vella ,té 83 anys, té cabells blancs i ulls verds,la seva pell és blanca,és alta i prima, és sociable,alegre i una mica garrepa,és tafardera.Ella viu a L’Argentina,té 2 fills L’Enric i El Víctor ,ells són meus cosins ,L’Enric és el meu preferit ,és molt generós,valent,extrovertit,ho estimo molt.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share