Arxiu per febrer, 2024

  • Anem al teatre! Ens hi acompanyeu?

    Diumenge 10 de març assistirem a la representació de L’illa deserta que tindrà lloc al Teatre Plaza de Castelldefels a les 19 h. 

    El preu de l’entrada amb el descompte ja aplicat és de 12,08 €. Per assistir a aquesta activitat cal inscriure-s’hi prèviament. Punts d’inscripció:

    • Servei Local de Català de Castelldefels (de dilluns a divendres de 9.30 h a 13 h): c. Església, 117 (Espai Montserrat Roig)
    • classes de català
    • correu electrònic (castelldefels@cpnl.cat) 

    L’últim dia per formalitzar la reserva i efectuar el pagament de les entrades és el dijous 29 de febrer.

    Share

    Article complet

  • Ninja Turtles: Caos Mutant al Cicle de Cinema Infantil en Català (CINC) de Castelldefels

     

    El mes de febrer es projectarà Ninja Turtles: Caos Mutant a Cine Yelmo Premium Castelldefels dins el Cicle de Cinema Infantil en Català. Les projeccions tindran lloc el dissabte 10 de febrer i diumenge 11 a les 16 h.

    El Cicle, organitzat pel Servei Local de Català de Castelldefels i la Federació Coordinadora de les AMPA, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn de la ciutat i amb la col·laboració de Cine Yelmo i de l’Ajuntament de Castelldefels, forma part del CINC. Es tracta d’una iniciativa de la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura per fer créixer l’oferta i el consum de cinema infantil en català.

    Es programa una pel·lícula mensual destinada al públic infantil i juvenil. L’entrada per a qualsevol de les projeccions tindrà un preu únic de 4 euros, que s’aplicarà a tothom sense necessitat de presentar cap val de descompte.

    Ninja Turtles: Caos Mutant

    Dissabte 10 de febrer i diumenge 11 a les 16 h

    a Cine Yelmo Premium Castelldefels (l’Ànec Blau)

    Share

    Article complet

  • Inscripció al nivell superior (C2)

    Share

    Article complet


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share