• Intermedi 1. Parlem per telèfon

    Notes

    Hem arribat al  final de la Unitat 1 i hem escrit força: tres notes i una invitació. Avui també heu conversat amb els companys per reservar un espai per a la festa i per fer la comanda d’allò que necessitareu (Activ. 4 pàg. 19 i 20). Dilluns sentirem algunes d’aquestes converses. Tindrem en compte com us tracteu (formal o informal), com us saludeu, com us acomiadeu, quines fórmules useu per confirmar l’atenció i quines fórmules de cortesia feu servir.

    Ha quedat pendent la correcció de l’activ. 3 de la pàg. 23 i us he passat una fotocòpia amb exercicis per fer a casa. Per tal d’avançar una miqueta us enllaço un document amb la correcció d’aquests exercicis.

    Solucions Unitat 1 Si teniu qualsevol dubte el comentem a classe.

    Us afegeixo un altre document on he intentat recollir alguns dubtes sobre adverbis de lloc (pàg. 17) i també sobre una expressió que ha sortit en la conversa que hem llegit (pàg. 18). En aquest segon cas, a més a més, l’expressió està mal escrita en el llibre!!! és pel cap baix i no pel capbaix (aquest fragment l’ha llegit la M. Carmen).Puntualitzacions adverbis pàg. 17

    També us he demanat que reflexioneu sobre com us ha anat aquesta primera unitat (pàg. 29).

    Per últim, us animo a entrar al Parla.cat Podeu registrar-vos a la plataforma i matricular-vos a l’Intermedi 1. Si ho feu, podeu fer les activitats d’avaluació de la Unitat 1. Si no us en sortiu, ho farem a classe.

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share