• Bàsic 3. Què fem en el nostre temps lliure?

    Esports

    www.flickr.com/loozrboy

    En les dues últimes sessions vam parlar de les activitats que ens agrada fer en el nostre temps lliure: llegir, córrer, practicar algun esport…

    Imagineu que aquest cap de setmana voleu anar al cinema. Mireu-vos la cartellera
    Cartellera Barcelona i escolliu una pel·lícula que us agradaria veure i una altra que no aniríeu a veure per res del món. Digueu-me per què. Ho podeu fer en un comentari al blog, per c/e o en un full a part. En parlarem a classe dimarts que ve.

    Us enllaço una entrada d’un altre blog, que també és força interessant: M’agrada la llimona, i a tu?
    Per a la setmana que ve teniu més feina. Heu de fer aquest exercici en un full a part. Expressió escrita (correu electrònic)

    Déu n’hi do! Quanta feina!!

    Vinga, ànims, que ho esteu fent molt bé!

    Print Friendly, PDF & Email
  1. cristina

    03 març 14
    13:27 #

    He escollit Philomena, per qué m ´agrada moltíssim aquest génere, pel.licules que contin realitats, histories veridiques i que també han passat al nostre país.
    No veuria mai, El poder del dinero, per que está molt explotat aquest génere, es molt americá, i aixo, que m ´agrada moltíssim l ´actor Harrison Ford.

  2. Maria

    04 març 14
    1:03 #

    A mi m’agradaria veure la pel.licula “12 anys d’esclavitud”. Em sembla que és molt interessant per què és una història vertadera. A més ha guanyat el oscar de la millor pel.licula aquest any.
    No aniria a veure la pel.licula “RoboCop”. No m’agraden gens les pel.licules de aquest gènere. Les trobo insuportables i molt avorrides.

  3. Sergio

    04 març 14
    13:29 #

    M’agradaria veure la pel-licula alemanya “Que nos queda?”. Penso que arriben poques pel-licules europees a les sales i algunes son molt interessants, encara que em sembla que el final pot ser massa trist.
    No us recomanu veure “El lobo de Wall Street”, perque jo la vaig veure i em vaig avorrir molt. Es massa llarga i nomes tracta temes de drogues, sexe i festes. Encara que el Martin Scorsese ha fet molt bonas pel-licules abans, el guió es molt pobre i jo esperava una pel-licula millor.

    1. Paul

      06 març 14
      16:20 #

      Sergio, penso també que Martin Scorsese pot fer millor pel-lícula. M´agrado molt las pel-liculas espanyoles perque les trobo mes a prop de veritable situacións de la vida y no sempre amb molt trucs.

  4. Daniela

    04 març 14
    17:56 #

    No m’agrada molt anar al cinema, tot i així m’agradaria veure la pel · lícula “Philomena” Vaig mirar el tràiler i em va semblar molt interessant en ser una història verídica i amb un problema a nivell mundial.
    Com el Sergio, la pel · lícula que no veuria mai és “El Lobo de Wall Street”, és molt llarga i avorrida em vaig quedar adormida a la meitat jaja

  5. Mayira

    10 març 14
    19:56 #

    M`agrada molt anar al cinema.
    La pelicula que em vull veura es 300 i la pelicula que no veuria es robocop perque es veu molt poc interesant.
    🙂


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share