• Suficiència 3 (1a i 2a sessions)

    Bon dia,

    La setmana passada vam començar el curs. Com que hi ha alguns companys nous, vam fer una activitat per conèixer-los i en vam escriure una petita biografia. Quan en vam fer la revisió, vam posar en comú alguns errors per tal de veure quins recursos podíem utilitzar per trobar-ne les solucions. Els recordeu? Aquí en teniu alguns exemples.

    Li agrada molt fer spinning

    “Spinning” és una paraula catalana? Busquem-ho al Termcat. Al cercador veureu que us demanen “text de la consulta”. Aquí hi escrivim “spinning”. Pel que fa a “àrea temàtica”, hi podem posar “esports”. Heu trobat la proposta que ens fan? Exacte, “ciclisme de sala”.

    països Ara no recordo si va amb una essa o amb dues. Bé, ho buscaré al diccionari: DIEC. Hi busco “país” i veig que no especifica que vagi amb dues esses. Per tant, deu anar amb una essa (si no, ho diria). Continuo llegint i, a més a més, el primer exemple de la definició és “països”. Perfecte, dubte resolt. 🙂

    Mèxic Ara no sé si va amb accent obert o tancat. Ja que tinc el diccionari a mà, hi buscaré mexicà. A veure què diu… Diu “natural de Mèxic”. per tant, accent obert.

    Dimarts acabarem de revisar la resta de biografies. Vam veure també l’estructura de la prova. Si no vau venir, aquí la teniu : estructura prova S3 Us vaig demanar que féssiu els dos primers exercicis de gramàtica (és a dir, el 3 i el 4) sense consultar cap tipus de material. Es tracta d’una avaluació inicial. Per tant, no patiu si teniu molts dubtes. És normal… Us deixo, també, l’enllaç del model de prova del curs S3 perquè el pugueu imprimir, el solucionari i l’arxiu de so amb la comprensió oral.

    A continuació, vam triar projecte per a aquest curs. El nostre projecte serà: Com sobreviure a l’S3? Aquesta és la foto de la pluja d’idees que vam apuntar a la pissarra.

    foto (9)

     

    Finalment, moltes gràcies a tothom per la festa sorpresa! Em va fer molta il·lusió 🙂

     

     

     

     

    Lourdes

     

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share