• 2a sessió Suficiència 2 (dietari d’aula)


    Bon dia!

    En primer lloc, volia dir-vos que m’ho vaig passar molt bé l’altre dia. Sou un grup fantàstic. 😉 Com que vam començar la classe amb una roda de noms i adjectius, crec que en recordo alguns: la Maria meravellosa, la Catie constant, la Begoña bonica… Recordeu quin era el meu?

    Vam començar la classe recordant el que havíeu fet el dia anterior. A continuació, vam veure aquest tràiler:

    Vam assumir un encàrrec d’una agència de publicitat (tipus Mad Men) i vau treballar en grups per elaborar un eslògan per al tràiler. La veritat és que van quedar molt bé. Aquí els teniu:

     

     

     

     

     

     

     

     

    Us vaig preguntar quina relació tenia aquest tràiler i aquests eslògans amb la sessió anterior. Vau comentar que crèieu que l’esforç, el treball en equip i la il·lusió eren bàsics per aprendre i superar el curs. No hi puc estar més d’acord.

    Durant la 2a part de la sessió, vam crear comissions (3, 3, 2 i 2) i cada comissió es va encarregar d’un projecte. Aquí teniu els documents que vau elaborar. Com que se’ns va fer tard, no els vau poder presentar. Queda pendent per a la propera sessió.

    comissió 1

    comissió 2

    comissió 3

    comissió 4

    Felicitats per la feina feta i fins a la propera!

     

     

    Print Friendly, PDF & Email
  1. […] recordat la sessió anterior. M’he oblidat de felicitar-vos perquè van elaborar uns bon textos publicitaris per […]

  2. ANA NOGUEIRA

    17 oct. 12
    21:22 #

    Hola… crec que a tothom,*

    Dic aixó perquè sóc una mica embolicada. Avui he arrivat al bloc per primera vegada aquest curs i no entenc molt bé com és això. Ës només un bloc per tots el cursos? Per el que puc veure sí, perquè la Lourdes (Loudes segóns la versió del Jaume!!!… perdó, és broma(?)) parla de coses que no em sonan de res…. puc ser que no hi hagués molt atenta, però taaannnt!!!! No ho crec…

    Bé, me n’alegro de hi ser aquí i espero que, ara que ja hem començat aquest viaje en bloc (no en tinc cap idea de com dir “bloguero”) ho fem servir molt.

    La veritat es que estic molt contenta amb aquest nous medis, crec que ens fan treballar d’una altre manera, fàcil i sense sentir-ho.

    Fins demà
    ANA N

    * Jaume i Lourdes

  3. ANA NOGUEIRA

    17 oct. 12
    21:36 #

    Hola Lourdes Lúdica, aquí… Pots creure que ara no em puc recordar quin és el meu adjectiu….. Mare meva…. estic pitjor del que pensava…

    Bé, si tu ho saps, fes-me´l (??) saber.

    Petons
    ANA N

    PS: Ja ho sé, ho saps tu?

  4. Lourdes

    17 oct. 12
    22:07 #

    Bona nit, Ana!

    Efectivament, es tracta d’un bloc que serveix per a tots els cursos del Servei. Per tant, és més fàcil buscar les entrades corresponents al vostre curs a través de les categories de la part dreta del bloc: suficiència 2 i dietari d’aula. Pel que fa al dietari d’aula, sortiran entrades d’altres cursos, però en el vostre hi diu S2. 🙂

    M’ho poses molt difícil pel que fa a l’adjectiu, perquè demà farà una setmana. Crec que era alegre o audaç. M’equicovo? Per cert, jo era lúcida, però lúdica també m’agrada molt.

    Estic totalment d’acord que aquestes eines permeten practicar l’expressió escrita d’una forma més lúdida. 😉 Per tant, continuem practicant!

  5. jsans

    17 oct. 12
    22:43 #

    Bona nit!!

    Perdoneu, però ahir se’m va oblidar felicitar-vos pels eslògans. Realment, són molt bons. Us hi vau implicar de valent.

  6. […] he repartit  a cadascú els eslògans que havia trobat, curiosament els de la 2a sessió també m’hi han sortit. Han revisat al puntuació i els hem anat comentant. Ens hem adonat […]


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share