• Sant Jordi a la Rambla del Raval

    Sant Jordi a la Rambla del RavalDijous, 23 d’abril de 2015 a les 11:00
    Actes de Sant Jordi

    Com ja és habitual, la Delegació de Ciutat Vella i el programa Voluntariat per la llengua del CNL de Barcelona celebraran Sant Jordi a la fira que cada any reuneix un centenar d’entitats del barri del Raval. A més d’informar les persones que passegen sobre els serveis que ofereix el Consorci per a la Normalització Lingüística, a l’estand s’hi podran realitzar diferents activitats adreçades als alumnes de català i a tothom que s’hi vulgui sumar:

    • D’11 a 13 h Taller 1: Herois del còmic: pinta’l i fes-lo parlar. S’haurà de pintar un personatge conegut de còmic i emplenar una bafarada amb una expressió o onomatopeia. (el tema de pintar es deixarà a criteri del professor que condueixi el grup). També es podrà triar de fer l’activitat del taller de la tarda.
    • De 17.30 a 19.30 h Taller 2: Estranyes parelles del món del còmic: aparella’ls i fes-los parlar. A partir de parelles de personatges de còmic conegudes, els participants hauran de crear el diàleg.
    • De 16 a 16.30 h I tu, ja ets VxL? Presentació del Voluntariat per la llengua a la Haima.

    A més de ser present al Raval, la Delegació de Ciutat Vella també farà activitats a l’Espai Avinyó-Llengua i Cultura:

    • Mercat d’intercanvi de llibres en català.
    • Recomana’m un llibre. Per tal d’aprofitar l’espai i el format del Mar de versos que es va fer a la delegació amb motiu del Dia Mundial de la Poesia, l’alumnat i tothom qui ho vulgui podrà penjar-hi recomanacions de llibres.
    Enllaços relacionats
    Print Friendly, PDF & Email

Arxius


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


etiquetes