• Recomanem llibres! Intermedi 2 Marta

    n_sant_jordi_20101

     

    M’han agradat molt els llibres que  heu recomanat avui a classe.  Tal com hem quedat, deixeu les vostres recomanacions al blog perquè així  podrem tenir un bon recull de propostes per llegir.

          Bon Sant Jordi!                                                                      untitled

     

  1. Ernesto

    23 abr. 13
    12:37 #

    Vull recomanar, “Cent anys de solitud” de Grabiel Carcía Marquez, crec que és un dels millors llibres que s’han escrit, no us diré que va si ho voleu saber haureu de llegir-lo, això si s’ha de llegir en castellà, traduir a García Marquez és com doblar Paco Rabal o Fernan Gomez. Jo ho he llegit diverses vegades i cada vegada trobo coses que m’havien passat i que em fa llegir-lo sencer sempre. Espero que us agradi

  2. María José Arias

    23 abr. 13
    12:43 #

    Jo us recomeno el llibre “El noi del pijama de ratlles”, encara que sigui una mica trist.
    La història passa a Berlín 1942.Explica com viuen la guerra dos nens de 8 anys que es fan amics, un fill d’un oficial nazi i l’altre jueu.

  3. Ernesto

    23 abr. 13
    13:01 #

    Vaig a recomanar també “Entra en la meva vida” de Clara Sánchez, un llibre distret i amè que es llegeix molt bé. Jo el vaig llegir en castellà, no sé si està en català

  4. Ernesto

    23 abr. 13
    15:23 #

    En català vaig a recomanar “Memòria d’uns ulls pintats” de Lluís Llach. Tracta l’homosexualitat, l’amistat, la companyonia i la guerra a la Barceloneta. Als que us agrada Lluís Llach com a cantant i poeta també us agradarà com a escriptor

  5. Mati

    23 abr. 13
    17:36 #

    Un lllibre que he llegit fa poc temps i me va agradar molt va ser “El jardí oblidat” de kate Morton. Encara que els fets que es narran sucedeixen en dos épocas diferents, la seva historia em va enganxar molt.

  6. maria carmen gonzale

    24 abr. 13
    9:46 #

    hola , volia recomenar el llibre “preguntale a alicia

    hola, volia recomenar el llibre “preguntale a alicia ” l,autor es anonim ,es un mensatje per la joventud sobre el mon de las drogues que tenim tan present desde fa molt añys .
    Es un diari que alicia va escribin cada dia y els seus sentiments es posa per escrit.
    Ho tendria que lleguir tota la joventud.

    2

  7. Andrea

    24 abr. 13
    16:10 #

    Vull recomenar-vos el llibre “L’ofici dels muts” de M. Isabel Joven López, perquè quan el vaig llegir em va agradar molt i em va fer recordar temps passats. La història és narrada en diferents temps, desde la Barcelona de 1960 cap enrrera. És molt amè i fàcil de llegir.

  8. M.Angels Hidalgo

    24 abr. 13
    22:00 #

    L’altre dia vaig recomenar a la classe Digue’m qui sóc de Julia Navarro però avui recomanaré un llibre que amb vaig llegir fa molt temps Les Cendràs d’Àngela de Frank McCourt conta la seva pròpia infantesa a Irlanda ès una historia molt crua.
    Bona nit.

  9. M.Angels Hidalgo

    24 abr. 13
    22:14 #

    La meva filla que te quinze anys amb va recomanar Quan te trobi de Nicholas Sparks el mateix autor del Diari de Noah per romàntics el recomano, ara si bona nit

  10. Assia

    24 abr. 13
    22:40 #

    El llibre que vull recomanar s’anomena ” Les Veus del Desert”.
    Es tracta d’una història real que va viure la mateixa esrciptora nord-americana Marlo Morgan al desert australià. Fa referència a moltes experiències i aventures en un viatge a peu en companya d’una tribu d’aborígens i les seves lleis de convivència.
    Va haber d’abandonar els sues ántics hábits i aprendre diferents formes de menjar, de viure i de comunicar-se amb la naturalesa.

    Bona nit

  11. Conchi Muñoz

    28 abr. 13
    17:57 #

    hola a tothom..per fi em trobo una miqueta millor…ja puc moure el braç i puc escriure..que estava desitjant!
    Jo no he llegit molt, quan era joveneta no m’atreia i ara per falta de temps, quan puc són les 11 de la nit i si agafo un llibre em dormo. Però bé, puc comentar els dos últims llibres que he llegit, que han estat “50 ombres” tan famós, que si t’agrada aquest gènere està bé. I l’anterior va ser un d’autoajuda de Jorge Bucay “Déjame que te cuente” també ho vaig trobar molt interessant.
    Ens veiem el dimarts. salutacions

  12. reme camacho martinez

    28 abr. 13
    18:15 #

    hola , perdó per ser de les ultimes en recomanar un llibre , però és que el de lleguir no va molt amb mi , la veritat , la meva germana m’ha dit que recomani un de FEDERICO MOCCIA , que es diu ” perdona si et dic amor ” , i com be diu el nombre va sobre el amor . Ens veiem el dimarts , adeu .

Segueix-nos a:

      

Categories


Històric


Altres blogs


Any Pompeu Fabra


Bàsic-elemental


Català i noves tecnologies


consultes lingüístiques


Cultura catalana


Cursos en línia


Diccionaris


El català i altres llengües


Exposicions orals


Intermedi-suficiència


Les varietats del català


Miscel·lània


Multilingüisme


Nova ortografia i gramàtica


Pronunciació


redacció de textos


Una mica d'humor


Voluntariat per la llengua


Darrers comentaris

  • sginabreda: Comentari de la Núria: EN EL TEMPS DE LES CIRERES Montserrat Roig. La Natàlia és la protagonista d´aquest...
  • Isabel Martínez Gil: MATADOR & CIA JOAN AGUT I RICO Vaig triar aquest llibre de comtes a l’atzar, no tenia...
  • Mª Carmen Diaz: El conte es diu La interpretació dels Somnis, pertany al llibre T’estimo si he begut. L’autora és...
  • anabel GALERA: GALLINES DE GUINEA Mercè Rodoreda El conte que us explicaré es Gallines de Guinea del llibre Contes i...
  • Nur: EL CRIM – Pere Calders (Cròniques de la veritat oculta) L´autor creu que és el moment d´exposar la seva...

Núvol d’etiquetes