• Xerrada a càrrec de l’escriptor Ramon Solsona per a l’alumnat i el voluntariat del SLC de Sant Boi

  Ramon Solsona 2Dijous 9 de maig l’alumnat i els participants del VxL del SLC de Català de Sant Boi van poder participar en una xerrada amb l’escriptor i periodista Ramon Solsona, dins del programa “Itineraris de lectura” que coordina la Institució de les Lletres Catalanes en col·laboració amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

  L’alumnat i el voluntariat van gaudir d’una xerrada distesa i propera amb Ramon Solsona, li van poder fer preguntes i fins i tot li van demanar que signés els llibres que duien.

  L’escriptor va parlar d’alguns dels seus relats i novel·les, del que significa escriure en un mitjà de comunicació, de la seva etapa com a guionista i també com a professor de secundària, i de moltes altres coses ben interessants. Tant l’alumnat com el profesorat del SLC li agraïm molt la seva presència i el clima tan agradable que va saber crear.

  Algunes dades sobre Ramon Solsona

  Ramon Solsona es dedica professionalment a la literatura i el periodisme. Ha publicat les novel·les Figures de calidoscopi (1989), Les hores detingudes (1993) —guardonada amb els premis Crítica Serra d’Or, Prudenci Bertrana i Lletra d’Or—, DG (1998), No tornarem mai més (1999), Línia blava (2004) i L’home de la maleta (2010), premi Sant Jordi de novel·la del mateix any. També ha escrit els llibres de relats Llibreta de vacances (1991) i Cementiri de butxaca (2006).

  En la seva vessant periodística, col·labora habitualment als diaris Avui i La Vanguardia, i s’encarrega de l’espai diari “La paraula del dia” al programa radiofònic El món a RAC1. També és autor de diversos guions per a sèries de televisió.

   

  Ramon Solsona 1

  Ramon Solsona 3

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Segueix-nos a:

      

Categories


Històric


Altres blogs


Any Pompeu Fabra


Bàsic-elemental


Català i noves tecnologies


consultes lingüístiques


Cultura catalana


Cursos en línia


Diccionaris


El català i altres llengües


Intermedi-suficiència


Miscel·lània


Multilingüisme


Nova ortografia i gramàtica


Pronunciació


redacció de textos


Una mica d'humor


Voluntariat per la llengua


Darrers comentaris

 • Carles: EN CARNESTOLTES ES FA GRAN Ja hi tornem a ser. Fa quatre dies que vam poder escapar pels pèls de les Festes...
 • Encarna: Jo considero que el Carnestoltes és una festa divertida plena de color, on la imaginació és fonamental a...
 • Marvin: Carnestoltes és una festa que no només la poden gaudir els més menuts de casa, al contrari, és una festa de...
 • Natalia Castillo: Crec que els infants gaudeixen disfressant-se sempre i ja ho fan moltes vegades al llarg de...
 • Mónica V: TOTS IGUALS, TOTS JUNTS Penso que el Carnaval és una festa molt divertida pel seu caràcter social. Per això...

Núvol d’etiquetes