• Castanyada o Halloween?

  plats bruts tinc castanyesAmb motiu de la Castanyada i la Diada de Tots Sants, us volem recomanar l’episodi Tinc castanyes, de la sèrie de TV3 Plats bruts. És molt divertit i segur que passareu una molt bona estona.

  Plats bruts gira al voltant de la vida de dos personatges amb estils de vida totalment diferents, però amb un denominador comú: el pis on viuen. En López és un locutor de ràdio, té 34 anys, és apàtic, pessimista, hipocondríac i fill de pare solter. El seu company, en David, pertany a l’alta burgesia barcelonina, estudia per a actor a l’Institut del Teatre i sembla el cul d’en Jaumet.

  Al voltant d’ells hi ha tota una sèrie de personatges del seu entorn laboral o personal, com l’Emma, la veïna hippy que viu en una caseta de fusta al celobert; la Carbonell, l’assistenta d’en David, dedicada a cuidar-lo, tot i que ell s’ha independitzat de la família; en Ramon, un tècnic de so poc assenyat; la Mercedes, directora malcarada de la ràdio on treballa en López, i, finalment, en Pol, un homosexual que treballa de cambrer i que estudia teatre amb en David.

  Episodi Tinc castanyes

  Tots els episodis de la la sèrie

  Esperem que us feu un tip de riure!

 1. Jordi cabornero

  29 oct. 13
  23:57 #

  Hola a tothom,soc el jordi de elemental 3 estic encantat de veure els episodis de plats bruts, aquet primer episodi de tinc castanyes ho he vist amb el meu fill de vuit anys el raül que també li agrada la sèrie. GRÀCIES NOIS I NOIAS QUE PASEU UNA BONA ESTONA AMB AQUETS EPISODIS TANT ENTRETINGUTS. I AMB IL·LUSIO FINS A CLASSE.

Segueix-nos a:

      

Categories


Històric


Altres blogs


Any Pompeu Fabra


Bàsic-elemental


Català i noves tecnologies


consultes lingüístiques


Cultura catalana


Cursos en línia


Diccionaris


El català i altres llengües


Exposicions orals


Intermedi-suficiència


Les varietats del català


Miscel·lània


Multilingüisme


Nova ortografia i gramàtica


Pronunciació


redacció de textos


Una mica d'humor


Voluntariat per la llengua


Darrers comentaris

 • sginabreda: Comentari de la Núria: EN EL TEMPS DE LES CIRERES Montserrat Roig. La Natàlia és la protagonista d´aquest...
 • Isabel Martínez Gil: MATADOR & CIA JOAN AGUT I RICO Vaig triar aquest llibre de comtes a l’atzar, no tenia...
 • Mª Carmen Diaz: El conte es diu La interpretació dels Somnis, pertany al llibre T’estimo si he begut. L’autora és...
 • anabel GALERA: GALLINES DE GUINEA Mercè Rodoreda El conte que us explicaré es Gallines de Guinea del llibre Contes i...
 • Nur: EL CRIM – Pere Calders (Cròniques de la veritat oculta) L´autor creu que és el moment d´exposar la seva...

Núvol d’etiquetes