Pastís de formatge
DIFICULTAT – Mínima
INGREDIENTS
1 Capsa gran de formatge Philadelphia.
2 Iogurts naturals o amb gust de llimona.
3 Ous.
8 Cullerades soperes de sucre.
2 Cullerades soperes de Maizena.
La ratlladura d’una llimona.
ELABORACIÓ
Escalfeu el forn a 170º abans de la preparació del pastís.
Poseu tots els ingredients junts en un bol i remeneu-los amb ajuda del minipimer
fins que estigui tot ben integrat, tot seguit reserveu-ho.
Agafeu un motllo per enfornar i folreu-lo amb paper parafinat,és més còmode i
més net que la mantega, poseu-hi a dins la mescla preparada, un cop fet això ja
podeu posar-la a coura.
Poseu el pastís a mitja altura del forn durant 30 minuts aproximadament. Si al
punxar-lo l’agulla surt seca ja el podeu treure del forn.
La presentació va a gust de la cuinera procurant, això sí, que els guarniments
que li poseu siguin comestibles.
Proveu-ho, és fàcil, bo i quedareu bé per qualsevol dia festiu del any.
3 comentaris
Yolanda González
02 març 15
20:30 #
A mi m’ha agradat molt aquesta recepta perque és molt facil de fer, i a més a la meva familia li agrada molt el formatge.
Konny Herrera
09 març 15
14:55 #
El meu bot és, per aquesta recepta m’agrada molt el formatge i és clar en un pastís millor.
Paco
16 març 15
12:15 #
Ha estat molt difícil l’elecció, però aquesta m’agrada molt!
És un clàssic per mi, quan mengo en un restaurant.