Pastís de xocolata i ametlla
Recepta de la Yolanda González:
INGREDIENTS:
.1 tetabrik a la tassa de (1 litre).
.Cinc ous.
.100 gr de ferina de pa de pessic.
.Una cullerada de cafè amb llet de llevat (uns 7gr).
.100gr de sucre.
.Una bosseta d’armella a trossets de 125gr,mes o menys.
.Paper vegetal.
.Un tros de mantega.
Elaboració:
En primer lloc, encengueu el forn amunt i avall a 175 o 180 graus. A continuació poseu el paper vegetal en el motlle amb el tros de mantega que es vagi estovant. Seguidament agafeu un bol poseu-li la xocolata a la tassa, els ous, la farina, la llet i el sucre i tritureu-ho tot amb la batedora.
Després escampeu bé la mantega en el motlle i poseu-li la barreja. Finalment distribuíeu l’ametlla per sobre i poseu-ho al forn uns 30 minuts.
Un cop passats els 30 minuts veureu que queda tou. No et preocupeu quan es refredi quedarà més compacte. Un Consell si és fa un dia abans quedarà cremós , però no tant tou.
Bon profit!!!!.
1 comentari
Asunción Rosal
28 febr. 15
20:18 #
M’agrada molt aquest bescuit.