• Torrijas amb mel

    torrijas amb melRecepta de la Chus de Prado:

    INGREDIENTS (per a quatre persones)

    -16 llesques de pa dur
    -1/2 l de llet
    -100 g de sucre
    -2 branquetes de canyella
    -1 pell de llimona
    -3 ous
    -1/2 l d’oli d’ oliva
    -mel

    Elaboració
    primerament, bulliu la llet amb la pell de llimona, la canyella i el sucre. A continuació poseu-hi les llesques de pa en un bol i afegiu-hi la llet, sense la canyella i sense la pell de llimona.
    Deixeu repossar un 5 minuts.
    Després arrobesseu-ho amb l’ou i immediatament fregiu-l’ho en una paella amb l’oli ben calent.
    Per finalitzar posseu-hi les llesques en una safata i afegiu-hi un bona capa de mel.

    Ummm  boníssimes!!

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Segueix-nos a:

      

Categories


Històric


Altres blogs


Any Pompeu Fabra


Bàsic-elemental


Català i noves tecnologies


consultes lingüístiques


Cultura catalana


Cursos en línia


Diccionaris


El català i altres llengües


Exposicions orals


Intermedi-suficiència


Les varietats del català


Miscel·lània


Multilingüisme


Nova ortografia i gramàtica


Pronunciació


redacció de textos


Una mica d'humor


Voluntariat per la llengua


Darrers comentaris

  • sginabreda: Comentari de la Núria: EN EL TEMPS DE LES CIRERES Montserrat Roig. La Natàlia és la protagonista d´aquest...
  • Isabel Martínez Gil: MATADOR & CIA JOAN AGUT I RICO Vaig triar aquest llibre de comtes a l’atzar, no tenia...
  • Mª Carmen Diaz: El conte es diu La interpretació dels Somnis, pertany al llibre T’estimo si he begut. L’autora és...
  • anabel GALERA: GALLINES DE GUINEA Mercè Rodoreda El conte que us explicaré es Gallines de Guinea del llibre Contes i...
  • Nur: EL CRIM – Pere Calders (Cròniques de la veritat oculta) L´autor creu que és el moment d´exposar la seva...

Núvol d’etiquetes