• Bescuit de xocolata i llima amb crema de Margarita

    bescuit de xocolata

    Recepta de l’Asun Rosal:

     

    Ingredients:

    Per a fer el bescuit

    • 150 grams de xocolata negra per a postres
    • 150 grams de mantega sense sal
    • 6 ous sencers
    • 250 grams de sucre blanquilla
    • 100 grams d’ametlles triturades
    • 4 culleradetes de cacau amarg en polç
    • Ratlladura d’una llima i el seu suc

    Per a la crema de Margarita

    • 60 ml de suc de llima
    • 1 cullerada sopera de tequila
    • 1 cullerada de Cointreau
    • 75 grams de sucre lustre
    • 250 ml de crema de llet

     

    PROCES D’ELABORACIÓ:

    • Pre escalfem el forn a 180 graus a dalt i a baix
    • Posem a fondre la xocolata amb la mantega al bany maria dins un bol i ho reservem.
    • Batem els ous i el sucre amb una batedora elèctrica fins que tripliqui el seu volum i quedi cremós.
    • Mesclem les ametlles amb el cacau en pols i aboqueu-ho a la preparació dels ous amb el sucre, afegiu-hi la mescla de la xocolata i la mantega i ho removem bé tot plegat.
    • Per últim hi afegim el suc de la llima i la ratlladura.
    • Aboquem tota la preparació dins el motlle de fornejar i ho deixem coure entre 40-45 minuts (observeu transcorreguts 35 minuts); el bescuit ha de quedar ferm sobre la seva base.
    • Una vegada cuit, quedarà una base cruixenca, deixeu-lo refredar i desemmotlleu.
    • Empolvorarem amb sucre glacé.

     

     

    PROCRES DE LA CREMA MARGARITA:

     

    • Dins un bol mesclem el suc d’una llima, tequila i el cointreau, ho batem amb sucre glacé, fins que quedi tot ben integrat.
    • Afegim lentament la crema de llet i emulsionem.
    • Glacegem per damunt del bescuit.

     

     

     

     

     

     

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Segueix-nos a:

      

Categories


Històric


Altres blogs


Any Pompeu Fabra


Bàsic-elemental


Català i noves tecnologies


consultes lingüístiques


Cultura catalana


Cursos en línia


Diccionaris


El català i altres llengües


Intermedi-suficiència


Les varietats del català


Miscel·lània


Multilingüisme


Nova ortografia i gramàtica


Pronunciació


redacció de textos


Una mica d'humor


Voluntariat per la llengua


Darrers comentaris

  • sginabreda: Comentari de la Núria: EN EL TEMPS DE LES CIRERES Montserrat Roig. La Natàlia és la protagonista d´aquest...
  • Isabel Martínez Gil: MATADOR & CIA JOAN AGUT I RICO Vaig triar aquest llibre de comtes a l’atzar, no tenia...
  • Mª Carmen Diaz: El conte es diu La interpretació dels Somnis, pertany al llibre T’estimo si he begut. L’autora és...
  • anabel GALERA: GALLINES DE GUINEA Mercè Rodoreda El conte que us explicaré es Gallines de Guinea del llibre Contes i...
  • Nur: EL CRIM – Pere Calders (Cròniques de la veritat oculta) L´autor creu que és el moment d´exposar la seva...

Núvol d’etiquetes