• L’alumnat d’Elemental 1 ha visitat Can Castells Centre d’Art

  Can Castells Centre d’Art és un centre cultural de Sant Boi de Llobregat dedicat a l’art contemporani que vol potenciar l’aprenentatge artístic i convertir-se en un referent comarcal de l’art comunitari.

  Dijous 8 de febrer l’alumnat d’Elemental 1 del SLC de Sant Boi es va desplaçar a Can Castells Centre d’Art per visitar l’exposició “Del temps i de l’ordre” de l’artista multicisciplinar Xavier Masero. Aquesta exposició repassava la trajectòria artística d’aquest pintor, ceramista i escultor que va estudiar a l’Escola Massana i va completar la seva formació amb Josep Guinovart i Paolo Vitali.

  L’exposició mostrava una selecció de les principals obsessions creatives de Masero i convidava a conèixer la seva trajectòria artística formada per obres de tècniques molt diferents (pintura, escultura, ceràmica i videoinstal·lacions). Aquesta no és la primera vegada que l’artista exposava a la ciutat. El 2015 va presentar “La multiplicació dels peixos” a la peixateria del mercat de Ciutat Cooperativa de Sant Boi.

  La primera part de l’activitat es va fer a l’aula la classe anterior a la visita, es va parlar de l’artista Xavier Masero i de l’art en general (gustos, preferències, museus, artistes, etc.). El dia de la visita es va fer una visita guiada a l’exposició.

    

    

Segueix-nos a:

      

Categories


Històric


Altres blogs


Any Pompeu Fabra


Bàsic-elemental


Català i noves tecnologies


consultes lingüístiques


Cultura catalana


Cursos en línia


Diccionaris


El català i altres llengües


Exposicions orals


Intermedi-suficiència


Les varietats del català


Miscel·lània


Multilingüisme


Nova ortografia i gramàtica


Pronunciació


redacció de textos


Una mica d'humor


Voluntariat per la llengua


Darrers comentaris

 • sginabreda: Comentari de la Núria: EN EL TEMPS DE LES CIRERES Montserrat Roig. La Natàlia és la protagonista d´aquest...
 • Isabel Martínez Gil: MATADOR & CIA JOAN AGUT I RICO Vaig triar aquest llibre de comtes a l’atzar, no tenia...
 • Mª Carmen Diaz: El conte es diu La interpretació dels Somnis, pertany al llibre T’estimo si he begut. L’autora és...
 • anabel GALERA: GALLINES DE GUINEA Mercè Rodoreda El conte que us explicaré es Gallines de Guinea del llibre Contes i...
 • Nur: EL CRIM – Pere Calders (Cròniques de la veritat oculta) L´autor creu que és el moment d´exposar la seva...

Núvol d’etiquetes