• Cartells i avisos a l’Intermedi 1

  Aprofitant que redactar cartells i avisos forma part del temari de l’Intermedi 1 i que havíem de fer difusió de la propera sortida al teatre que organitzem per a l’alumnat i el voluntariat, vaig proposar als alumnes de l’Intermedi 1 que fessin el cartell que habitualment pengem a classe.

  Vaig dividir la classe en parelles, cadascuna de les quals va fer la seva proposta. Un cop fets els esborranys, entre tots, els vam anar analitzant: què hi faltava? quina informació era sobrera per a un cartell? quines convencions gràfiques s’han de tenir en compte (majúscules, abreviatures…), si hi havia faltes d’ortografia o no, etc.

  Vam fer un nou cartell, col·lectivament, amb les aportacions de tots els esborranys. I el Joaquín, que és un manetes en temes audiovisuals, com podeu comprovar, es va oferir a fer-nos-en la versió impresa, que us presentem a continuació. Moltes gràcies a tots per la feina feta! Moltes gràcies, Joaquín, per fer aquest cartell tan fantàstic!

  NOTA: Dijous, com a dia de la setmana, ha d’anar en minúscula i les hores se separen dels minuts amb un sol punt. I a acompanyants hi falta una ena. No he gosat de demanar-li al Joaquín més versions perquè ja n’ha fet més d’una i tampoc no es tracta d’explotar els alumnes.

  Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Segueix-nos a:

      

Categories


Històric


Altres blogs


Any Pompeu Fabra


Bàsic-elemental


Català i noves tecnologies


consultes lingüístiques


Cultura catalana


Cursos en línia


Diccionaris


El català i altres llengües


Exposicions orals


Intermedi-suficiència


Les varietats del català


Miscel·lània


Multilingüisme


Nova ortografia i gramàtica


Pronunciació


redacció de textos


Una mica d'humor


Voluntariat per la llengua


Darrers comentaris

 • sginabreda: Comentari de la Núria: EN EL TEMPS DE LES CIRERES Montserrat Roig. La Natàlia és la protagonista d´aquest...
 • Isabel Martínez Gil: MATADOR & CIA JOAN AGUT I RICO Vaig triar aquest llibre de comtes a l’atzar, no tenia...
 • Mª Carmen Diaz: El conte es diu La interpretació dels Somnis, pertany al llibre T’estimo si he begut. L’autora és...
 • anabel GALERA: GALLINES DE GUINEA Mercè Rodoreda El conte que us explicaré es Gallines de Guinea del llibre Contes i...
 • Nur: EL CRIM – Pere Calders (Cròniques de la veritat oculta) L´autor creu que és el moment d´exposar la seva...

Núvol d’etiquetes