• SUFICIÈNCIA 1 LOVE IS IN THE AIR…

    amor-en-linea

    Si busques parella, nosaltres t’ho posem fàcil! Deixa la teva descripció a l’apartat de comentaris i nosaltres farem la resta!

    No t’oblidis de parlar-nos del teu físic, caràcter, aficions… I també ens has d’explicar quins tipus d’home o de dona busques.

    No t’ho pensis més i tecleja!

     

    ESPAI RESERVAT PER A LES FOTOGRAFIES:

    Bruna

    miss catalunya

     

     

     

     

    Print Friendly, PDF & Email
  1. INMA CARDALDAS

    17 gen. 16
    15:56 #

    Sóc una dona prima i molt ben plantada, amb els cabells bruns, ondulats i molt suaus. Tinc la pell clara i boca de pinyó. Sóc molt riallera i de bon humor. Sóc assenyada, trempada i m’agrada la franquesa i ser afectuosa amb els amics.
    També he de dir que sóc una mica indecisa, una mica cagadubtes. Quan he de triar entre diverses opcions ho passo malament. Em passa amb les coses i amb els homes també…
    Els homes m’agraden forts, ben plantats, alts (no tant com un sant Pau), prims però no escarransits, assenyats i serens però no ensopits. Que no sigui gasiu i que els agradi divertir-se!

  2. Sandra

    17 gen. 16
    20:46 #

    Hola, em dic Sandra, i com que estic buscant parella, faig una petita descripció de com sóc i de com m’agradaria que fos l’home que busco.

    Tinc la cara rodona, els ulls petits i de color marró, la boca normal (ni gran ni petita), els cabells mitjà llargs i de color marró.La meva alçada és tirant a alta (1´69m) i sóc prima (66 quilos) però molt forta.

    Entre les meves aficions hi ha: gaudir de la natura (passejar per la muntanya, a prop de la platja, etc.), escoltar música, cuinar….

    Sóc una dona molt emotiva, organitzada, treballadora i amb bon sentit de l´humor, però molt seriosa quan s´ha de ser.

    M´agradaria trobar un home que tingui bons sentiments, que sigui treballador i que estigui disposat a lluitar per mantenir la relació per molts anys.

    Les qualitats físiques per a mi són secundàries, valoro més els sentiments.

  3. Kilian Jornet (Nilma)

    18 gen. 16
    14:38 #

    Bon dia a totes les dones maques de Catalunya!
    Sóc el Killian Jornet, sí sí aquest que li agrada molt pujar i baixar muntanyes a la babalà.
    Un ocellet m’ha dit que per aquí es pot trobar parella i per això he volgut apropar-me.
    Sóc un noi prim, molt prim. Moltes vegades la gent es pensa que sóc escanyolit, però res a veure. Sóc fort com un roure!
    Tinc els cabells bruns, els ulls negres i la pell fosca de tanta excursió que faig. Uns llavis molsuts per petonejar a dojo! Això sí, si tinc temps, perquè has de saber que la muntanya és la meva amant.
    Busco una noia que sobretot li agradi molt la muntanya, que estigui disposada a passar-se la vida en una caravana. Que sigui esportista com jo. Una noia valenta, afectuosa, lluitadora, serena.
    Si tu ets aquesta dona, posa’t en contacte amb mi de seguida, me’n vaig al Nepal en un parell de setmanes!

  4. Bruna ( Lluïsa)

    18 gen. 16
    16:54 #

    Hola,
    Em dic Bruna. Tinc vint-i-set anys,vaig néixer en un poble del Pallars Sobirà que es diu Tírvia, parlo català,francès,italià i castellà.
    Sóc morena, alta i esvelta, tinc els ulls verds i brillants, els cabells negres i llargs, el nas fi i els llavis carnosos. De caràcter divertit i fidel.
    Les meves aficions són: fer excursions per la muntanya, esquiar, els esports de risc, el cinema i llegir sobretot la novel·la negra. Ah!! També em vaig presentar al concurs de Miss Nació Catalana al dos mil vuit i el vaig guanyar.
    Fins ara no he trobat el noi que m’arribi al cor ,per això ara busco parella.
    M’agradaria trobar un noi que fos físicament: alt, morè, d’ulls foscos, llavis carnosos, de cabell castany i llarg i amb barba. Que sigui divertit, amable, que sàpiga idiomes, m’agrada sentir com sona la paraula t’estimo amb diferents idiomes.
    Que les aficions siguin similars a les meves, però també estic oberta a noves sensacions.
    Que no sigui un txitxarel·lo escarransit, camacurt i geperut.
    Si tu ets com t’he descrit, ja ho saps, truca’m.
    T’espero!

  5. Eva

    18 gen. 16
    18:11 #

    Hola a tots!
    Sóc la Daniela, tinc els cabells castanys, pell clareta, constitució normal, la meva alçada és 1,65, ulls verds i una boca amb uns llavis molt petoners.
    Tinc trenta-dos anys, m´agrada la muntanya, l´esport, sobretot esquiar, passejar per la platja i contemplar una bonica posta de sol. No m´agrada quedar-me a casa al sofà, això ho deixo per a les nits i sobretot amb una companyia especial.
    Si ets un home ben plantat,assenyat, franc, noble, afectuós, t´agraden les meves paraules, tens les idees clares (no m’agraden els somiatruites) i vols provar això de sentir papallones a l´estómac… Per què no?
    T´espero, sense buscar però amb moltes ganes de trobar.

  6. hanna

    18 gen. 16
    20:38 #

    Em dic Hanna,sóc una dona morena amb els cabells curts, uns ulls que canvien de color segons la llum que els hi dóna, una alçada normal, ni grassa ni prima però amb un bona estètica.
    M’agraden els homes que siguin més alts que jo (per poder gaudir de les sabates de taló) amb una bona educació i una bona feina, que els agradin els animals i la tranquil·litat però sobretot que quan arribi a casa cansada i esgotada em rebi amb una abraçada i un ” a vegades em pregunto per què la vida és tan important, ara ja ho sé, perquè tu hi ets”

  7. SANDRA

    18 gen. 16
    21:36 #

    Hola, em dic Margarita i estic buscant parella.
    Sóc morena, tinc els ulls verds i els cabells foscos i arrissats. De complexió petita però de caràcter divertit i molt assenyat.
    A punt de complir els quaranta, m’agradaria trobar un home que fos divertit i bona persona. Amb bona planta. Que li agradi el cinema, la música i les activitats culturals.
    M’agraden els homes que parlen de temes interessants.
    Que tingui sentit de l’humor i de personalitat riallera, però assenyat i que li agradin les relacions llargues i serioses, d’idees clares.
    Si tu ets aquest home i vols sentir-te feliç com un adolescent, pots posar-te en contacte amb mi. T’espero.

    T’espero… Tinc moltes ganes de conèixer-te.

  8. Elisabet

    18 gen. 16
    22:37 #

    Hola, el meu nom és Avril, tinc 33 anys i la meva mida es 1.70 m, tinc ells cabells foscos i arrissats, ulls de color verd i llavis carnosos, no sóc prima i m´agrada molt riure.
    M´agradaria conèixer un home que fos amable, divertit i que li agradi riure com a mi i sobretot que no sigui egoista.
    Si creus que tu ets aquest home no dubtis a posar-te en contacte amb mi.

    Segur que ho passarem genial!!!!

  9. José A Iniesta Martin

    19 gen. 16
    0:04 #

    Hola, sóc el Joan Petit. M’agradaria trobar una dona que estigui interessada en una relació seriosa.

    Tinc cinquanta-cinc anys i estic divorciat, tinc dos fills i un treball estable, es pot dir que tinc la vida resolta en tant que les necessitats materials i de subsistència resten ben solucionades.

    La meva estatura és d’1,60 m, complexió forta i una mica passat de pes, tinc el cap poblat de cabells negres i ondulats, encara que cada vegada n’hi ha més de blancs.

    La meva pell és bruna i fina, el nas ben proporcionat a les faccions amples, llavis molsuts i ulls grisos no massa grans protegits per unes celles primes però ben poblades. Les mans són fortes i les cames semblen que han perdut el cavall.

    Sóc una persona sensible, franca, lluitadora i noble. No m’agraden les ambigüitats.

    La muntanya, el cinema i la lectura són els meus amics inseparables.

    El sentit de l’humor és essencial en la meva vida i els temes socials m’apassionen.

    Espero trobar algú el més semblant posible a aquestes carcterístiques.

  10. Monica V

    19 gen. 16
    1:16 #

    De totes les coses que ha desenvolupat internet aquesta és una de les formes més originals per poder conèixer gent nova.
    Em dic Monica i tinc els cabells bruns i ondulats, a vegades amb una mirada somiadora, els meus ulls són marrons i tinc la pell clara.
    Sóc una persona desperta, trempada i a vegades una mica eixelebrada però és normal, per algun lloc ha de sortir la pressió. Em considero una persona afectuosa i amb morro fort.
    M’agrada l’esport i la natura, viatjar i les coses senzilles. M’agradaria conèixer algú que fos atent, educat i divertit, que no sigui un cagadubtes ni esquenadret.
    El que més m’agrada és que em facin riure.
    Doncs, crec que tampoc demano tant. XD

  11. Vanesa

    19 gen. 16
    16:16 #

    Hola!
    Sóc la Vanesa, tinc 32 anys, sóc peruana de sang però vaig néixer a Barcelona, fa 7 anys que sóc aquí i la veritat que em sento com a casa. Sóc morena, de contextura normal, cabell moreno i ulls foscs. M’agrada molt la perfecció, no m’agrada perdre, tinc molt caràcter i no tinc paciència. M’agrada molt l’esport, vaig al gimnàs però el que m’agrada més és el vòlei. Quasi cada cap de setmana vaig a tornejos de platja i pista, gaudeixo molt! M’agradaria trobar un home que sigui al contrari de mi, que em faci riure, que sigui positiu i que sigui tolerant, això sí, que li agradin els esports i sobretot que em deixi ser independent, jo crec que és la clau d’una bona relació. Crec que no demano massa, oi?
    Ens veiem, si vols!

  12. Marise

    19 gen. 16
    16:16 #

    Hola, em dic Sivia, tinc 49 anys, sóc pèl-roja, amb cabells molt curts. En principi sóc tímida però aviat entro en conversa si l’ambient és agradable. M’agrada llegir, sobretot llibres d’història i filosofia, també anar al cinema, al teatre i viatjar. Un del meus somnis és anar a l’Índia i espero poder-ho fer aviat, si és acompanyada millor. Estic molt interessada a portar una dieta sana amb productes el més ecològics possible, això és molt important per a mi. No m’agrada gaire l’esport però sí que practico dos cops per setmana tai-txi, em va molt bé.
    Seria genial poder compartir aquestes coses amb una persona que tingui inquietuds semblants, un caràcter pacífic, tolerant i afectuós.

  13. Jezabel

    20 gen. 16
    21:39 #

    Hola a tota la gent que busca parella!
    Em dic Maria i tinc quaranta anys. Sóc una dona soltera, encara que espero que per poc temps amb l´ajuda d´aquest anunci, i visc a Sant Boi de Llobregat.
    Em considero una persona amable, simpàtica i divertida, especialment quan estic amb els meus amics, però també sóc seriosa quan toca, sobretot a la feina.
    La meva alçada és 1.65 m, ni alta ni baixa, i sóc molt prima. Tinc els cabells bruns i els ulls verds.
    M´agrada molt la música, el cinema, llegir i passejar per la muntanya i la platja. També viatjar i esquiar.
    M´agradaria trobar un home alt, generós i sobretot divertit, no suporto la gent que és desagradable. També que fos intel·ligent, com jo, educat i un bon company de viatge. Per últim, i si fos possible, que li agradessin les pel·lícules i els llibres.

    Espero les vostres respostes!

  14. Jose

    20 gen. 16
    23:51 #

    Em dic Josep, sóc del Sud, molt andalús. Estic aprenent català i tinc ja el nivell B.
    De físic, sóc xato, moreno amb ulls marrons, però estic una mica calb. La meva alçada és 1,70 m.
    De caràcter, sóc una persona molt trempada, divertida, però sincera i noble, de fet, a vegades, de tan noble sóc una mica beneit.
    M’agrada molt la natura, caminar per la muntanya, en general fer esport. També m’agrada viatjar, la literatura, el cine, i sobretotsortir a “tapejar” amb bona companyia.

    Busco una noia com parella, qui li agradi la natura, que sigui sincera i simpàtica. Que tingui els mateixos gustos que he mencionat abans. Que tingui paciència amb meu català i que m’hi parli. Sobretot li ha d’agradar Andalusia perquè els meus enllaços són molt forts.

    Animeu-vos a escriure’m!

  15. Juani

    21 gen. 16
    17:59 #

    Em dic Juani,soc de Sant Boi i vull tobar la meva mitja taronja,ets tu??
    Els meus cabells son ondulats i castanys,els ulls són de color verd i em considero la canya de maca.
    Sóc una dona afectuosa,amable,molt alegre,molt inquieta,una mica xerraire i sobretot una dona decidida en la vida.
    M´encanta llegir,passejar per la vora de la platja,m´agraden els animals.
    Sóc fidelals meus amics,sól escoltar els problemes i els dubtes dels meus amics.
    Busco un noi que tingui aficions semblants a les meves.
    M´agradaria que fos un guanyador en els negocis,que tingués poder adquisitiu per poder viatjar sovint.
    Sobre el seu físic,estaria bé que sigui semblant a Brad Pitt o Johnny Depp.He escollit a dos homes amb diferents aspectes fisics per poder tenir més varietat d´homes per conèixer.

    Desitjo tenir notícies molt aviat.

    Gracies

Segueix-nos a:

      

Categories


Històric


Altres blogs


Any Pompeu Fabra


Bàsic-elemental


Català i noves tecnologies


consultes lingüístiques


Cultura catalana


Cursos en línia


Diccionaris


El català i altres llengües


Exposicions orals


Intermedi-suficiència


Les varietats del català


Miscel·lània


Multilingüisme


Nova ortografia i gramàtica


Pronunciació


redacció de textos


Una mica d'humor


Voluntariat per la llengua


Darrers comentaris

  • sginabreda: Comentari de la Núria: EN EL TEMPS DE LES CIRERES Montserrat Roig. La Natàlia és la protagonista d´aquest...
  • Isabel Martínez Gil: MATADOR & CIA JOAN AGUT I RICO Vaig triar aquest llibre de comtes a l’atzar, no tenia...
  • Mª Carmen Diaz: El conte es diu La interpretació dels Somnis, pertany al llibre T’estimo si he begut. L’autora és...
  • anabel GALERA: GALLINES DE GUINEA Mercè Rodoreda El conte que us explicaré es Gallines de Guinea del llibre Contes i...
  • Nur: EL CRIM – Pere Calders (Cròniques de la veritat oculta) L´autor creu que és el moment d´exposar la seva...

Núvol d’etiquetes