• Elemental 2. Cuinem?

    cuinerHola a tothom,

    Tal com vam quedar a classe, ja teniu un espai, on poder penjar les vostres receptes, fàcils i bones, perquè les valorem, inclús les fem, i les votem!!!!

    Ja sabeu, un cop tinguem totes les receptes penjades, votarem i la recepta amb més puntuació serà la guanyadora del nostre concurs de cuina particular!

    Som-hi, i a cuinar!!!!

    Mmmmm

    Print Friendly, PDF & Email
  1. Susana

    14 maig 13
    15:31 #

    hola companys-es us recomano aquesta recepta de cuina, suposo que ja serà coneguda per molts de vosaltres, però aquesta bonissima i és saníssima!!. Que aprofiti per al qual la faci.
    Fins la propera

    DAURADA A LA SAL
    Engegueu el forn a 200 graus. Netegeu la daurada de vísceres, retalleu les aletes del dors, l’abdomen i la cua. Poseu sal grossa o gruixuda en una llauna de forn, poseu el peix al damunt i cobriu-lo de sal. En 30 minuts queda a punt.

    La sal forma una closca que s’ha de trencar amb copets suaus d’una cullera de fusta, i cal retirar-la completament. El peix es pot acompanyar amb verdura saltada (bullida i passada uns minuts per la paella amb poc oli),

  2. pepi guerrero

    14 maig 13
    21:29 #

    CONILL AMB CERVESA

    INGREDIENS: 1CONILL TALLAT ATROSSOS 2PORROS 1 PASTANAGA 1CEBA GROSSA 2 TOMAQUETS 1 GRA DE ALL 1 CERVESA PETITA 2 CULLEROTS DE BROU DE POLLASTRE,SAL, PEBRE, FARINA, OLI .

    ELABORACIO : SALPEBRAT I ENFARINAT EL CONILL , ES FREGEIX EN UNA PAELLA FINS QUE ESTIGUI BEN DOURAT I ES PASSA A UNA CASSOLA DE FANG , ON ES FA COURE A FOC LENT AMB EL BROU I LA CERVESA.
    AFEGUEU LES VERDURES TROSSEJADES EN EL MATEIX OLI DE FREGIR EL CONILL I QUANT ESTIGUIN BEN TOVES, PASSEU-LES PEL PASSAPURE DIRECTAMENT DAMUNT DEL CONILL. DEIXEU-HO
    COURE TOT JUNT AMB EL FOC BEN SUAU FINS QUE EL CONILL SIGUI TENDRE.

    BON PROFIT.

  3. Jordi cabornero

    14 maig 13
    21:33 #

    Farem de cuiner, molt ràpid i facil·líssim. A preu de gamga un 2X1.

    RECEPTA CULINARIA

    MELÓ AMB PERNILL I ESQUEIXADA DE BACALLÀ

    Per dues racions.

    MELÓ AMB PERNILL

    El primer fàcil, molt ràpid i de contrastes, dolça i salat.

    INGREDIENTS: 1/2 meló mitja de aproximadament 500 gr.
    100 grs de pernil salat.
    PREPARACIÓ:

    Agafem el meló i primer l´encetem, possem dues rodanxes o si voleu daus com sigi, ben tallades en un plat. A continuació, preparem el pernil tambè a rodanxes i el col·loquem sobre del meló i LLEST!… SERVIR FRESQUET NO MASSA.

    Temps de preparació 5 minuts.

    Preparats, el segon el tenin una mica més de dificultat però massa.

    ESQUEIXADA DE BACALLÀ

    Tambè per dues racions.

    INGREDIENTS: 250 grs. de bacallà desalat i sense espines.
    3 tomàques de Montserrat.
    1/2 ceba tendra.
    1/2 pebrot verda.
    1/2 pebrot vermell.
    olives negres d ´Aragò.
    oli d´oliva verge extra.
    sal.
    PREPARACIÓ:

    Possar el bacallà ja desalat ( dessalar el bacallà, posant-lo en aigua durant unes quantes hores) i a tires en un bol ( desfem amb els dits en la direcció de les seves fibres) , afegirem uns quants raigos ( amanir) d´oli d´oliva verge extra per què pugi absorbir-lo, ( deixem 10 minuts per l´absorció) . Tallem el tomàquet de Montserrat, la ceba tendra i el pebrot ( verd i vermell) tot a trossos petits, amb una mica de sal, barregem-lo bé tot ( amanir-ho tot) dintre del bol on teniem el bacallà desalat . Deixarem 5 minuts mínim per tindre una homogeneïtzació perfecte amb tots els ingredients i com no sempre fresc.
    Temps de preparació 20 minuts.

    2 RECEPTES SENSE GREIXOS, MOLT LLEUGERES I MOLT SANES.
    HI HA GANA, SENSE EMBRUTARSE RES
    ADEU…..

  4. Carme (Mamen)

    14 maig 13
    23:50 #

    Hola!!! soc la Mame dos jajaja.
    Jo faré el postre,posaré una mica d’alegria i encare que no es tan lleuger esta boníssim i segin la meva llinea del producte que m’agrada aquí us deixo la meva recepta.
    Aquesta recepta te una historia molt significativa, una amiga meva que es pastissera va anar a un restaurant de Barcelona i a la carta dels postres el va veure i el va demanar, li va agradar tan que va demanar al pastisser que li dones la recepta, no se la volian donar i al final li van cobrar 100 euros per ella.
    .
    FLAN DE FORMATGE

    INGREDIENTS
    1 llitre de llet
    1 llitre de nata
    2 terrines de matò
    4 sobres de quallada
    200 grams mes o mens de sucre

    ELABORACIO

    Batem tot molt bé amb les varetes, cuan aixo estigui molt cremós poseu-hi a coure de cinc a deu minuts a continuació el posem en flameres les quals portan caramel líquit. Seguidament lo introduim a la nevera i deixem que quallin.

    Servir i bon profit

  5. Paqui Díaz

    16 maig 13
    18:12 #

    Hola compayns soc la Paqui i aqui os deixo un postre.

    Tarta de poma.

    Ingredients:

    .-3 Ous
    .-1 Got de sucra
    .-1 Got de farina
    .-1 Sobre de royal
    .- Llaminadures de llimona
    .- 2 ó 3 Pomes, depenent d’el tamany
    .- Mitja tarrina de tolipan de les petites

    Agafa tots els ingredients i bat-los tots amb una sola poma, per consegir una crema. Pela les pomes restants i treu el cor i fes rodanxes fines. Utilitza les rodanxes mes lletges i posa-les en la base d’un motlle prèviament greixat, a continuació aboca la crema sobre la base de pomes i cobreix-la amb les rodanxes restants i posa sucre empolvorada per decorar. Metel al forn prèviament escalfat a 180 º durant 30 minuts.

    Tastar i em dieu que us ha semblat.

    Bon profit.

  6. Mamen Martín Sorribas

    16 maig 13
    20:22 #

    Us penjo una recepta de la Cuina Tradicional Aragonesa.
    Espero que us agradi.

    TERNASCO D´ARAGÓ AL FORN AMB PATATES

    Ingredients per 4 persones:

    – 1,5 kg. de ternasco.
    -2 kg. de patates.
    -6 dents d´alls.
    -2 fullas de llorer.
    -10 dl. d´oli d´oliva.
    -1/2 l. d´aigua.
    -sal.

    Preparació:

    Després de pelar i tallar les patates, poseu-ho en una font de forn amb els alls llaminats, el llorer, l´oli, la sal i l´aigua. Prèviament assaonat el ternasco amb sal i oli i col.locar-lo sobre les patates. Portar-lo al forn 1 hora i 35 min. perqué vagi rustiéndose poc a poc a intensitat no gaire forta. Perqué mostri dourat per igual, cuan es vegi que està fet per a dalt, donar-li la volta.
    És convenient, donar-li la volta cada 20 min. i afegir-li cada vegada una miqueta d´aigua.

    Servir-ho acompanyat d´un bon vi negre i a menjar.

    Bon profit.

  7. Mireia

    17 maig 13
    12:17 #

    Mmmmm…quina gana m’entra quan miro les vostres propostes culinàries!!!!

    Les votacions es posen molt difícils!

    Som-hi que encara falten més receptes!

    Bona cuina i que tingueu un bon cap de setmanaaa!!!

    Fins aviat!

  8. JOSEFINA CARRION

    17 maig 13
    13:14 #

    hola estic intentant enviar la recepta de cuina i em surt error

  9. Maryse

    20 maig 13
    12:42 #

    PASTIS FRANCES : EL CLAFOUTIS DE CIRERES.

    PER 6 PERSONES.
    iNGREDIENTS:

    – 500 gr. de cireres negres o vermelles
    – 1/4 de llet
    – 3 ous
    – 100 gr. de sucre
    – 120 gr. de farina

    TEMPS DE COCCIO : 40 mn.

    Preescalfar el forn a 180º.
    En un bol barregeu el sucre y els ous. Afegeu la farina i aboqueu la llet freda poc a poc.
    En un motlle untat amb mantega poseu les cireres. Aboqueu la barreja y enforneu durant 40 mn.
    Serveu fred o càlid i escalfeu-hi sucre.
    També podeu afegir una bossa de vainila i fer-lo amb prunes.
    Espero que os agradi.

  10. Goyi

    20 maig 13
    14:07 #

    ESCUMA DE CREMA CATALANA
    ingredients:
    1/2 l. llet
    3 o 4 rovells d’ou
    75g sucre
    30g farina de blat de moro
    500ml de nata per muntar
    elaboració:
    Fer una crema pastissera, con1/2l. llet, els rovells, 25g azucary farina de blat de moro posar a foc lent sense deixar de remenar quan espesseixi retirar i
    deixar refredar.
    Acontinuació muntar la nata amb el sucre restant i quan la crema esta freda
    afegir a la nata poc a poc amb moviments de baix a dalt perquè la nata no baixi, repartir en copes individuals i guardar en frigorifico.Antes de servir afegir una mica de sucre per sobre i cremar.

  11. Isidro Fernandez

    20 maig 13
    16:40 #

    Espinacs am pinyons
    Ingredients:
    Espinacs, pernil, panses, pinyons, all, aigua, oli, sal i pebre negre.
    Preparació:
    Es trien els espinacs i es renten be, en unes quantes aigües, fins que no els quedi gens de terra. S’espremen bé i es possen a bullir, durant cinc minuts amb poca aigua. Després, s’escorren i es deixen refredar.
    En una paella amb una mica d’oli i un pessic de sal, es fregeix una dent d’all i es treu quan ha agafat color. Després, s’hi tira una mica de pernil, picat ben fi, i es deixa que es fregeix una mica; llavors, s’hi afegeixen unes quantes panses, sense les cues. Quan s’inflin, s’hi tira un grapat generos de pinyons i es deixa que comencin a agafar color. Llavors, s’hi tiren els espinacs, un pessic de sal i una mica de pebre mòlt. Es tapa i es deixa ofegar, a poc foc, remenant-ho uns quants cops. Es serveix calents sortint de paella.

  12. Mari

    20 maig 13
    16:50 #

    BACALLÀ A LA MEL AMB CEBA CONFITADA

    Ingredients:
    – 4 talls de bacallà dessalat, d’uns 150g cadascun
    – 4 o 5 cebes mitjanes
    – 1 cullerada sopera de mel
    – oli
    -beixamel

    Elaboració:
    Fregiu el bacallà enfarinat just perquè agafi color i el deixeu escórrer sobre paper absorbent. En una paella amb oli ofegueu la ceba tallada en juliana fins que quedi tova, afegiu-hi la mel i ho barregeu tot bé.
    Tot seguit, poseu la ceba emmelada en una safata apta per anar al forn, al damunt els trossos de bacallà, ho cobriu tot amb una beixamel clareta i ho fiqueu al forn a gratinar.

    Espero que os agradi! BON PROFIT !

  13. Carlos

    20 maig 13
    18:01 #

    CARXOFES DE SANT BOI FARCIDES I GRATINADES.

    Elaboració:

    Netegeu les carxofes, traint-ne els tronxos i les fulles dures exteriors, i deuxeu-ne només els cors, que coureu al vapor fins que estiguin ben tendres.

    En una paella amb oli, poseu a sofregir la ceba tallada ben menuda, l’all, la carn picada i els tomàquets, pelats i tallats a dauets. Feu que cogui un moment tot junt i aboqueu-hi el vi blanc, la sal i el pebre molt. Amb aquest sofregit ja podeu farcir els cors que teníeu reservats. Poseu les carxofes en una plata que pugui anar al forn, escampeu-hi per damunt formatge ratllat i gratineu-les.

    Ingredients:
    -16 carxofes.
    -400 g. de carns picada.
    -2 cebes.
    -1 kg. de tomàquets.
    -1 gra d’all.
    -1 got de vi blanc.
    -formatge ratllat.
    -oli d’olive, sal i pebre.

    Espero que us agradi.
    BON PROFIT!

  14. Olga

    20 maig 13
    21:21 #

    CARN VEGETAL

    INGREDIENTS:
    1 got de llenties
    75 grams de nous
    75 grams d’ametlles
    75 grams de cacahuets
    100 grams de farina de gluten
    1 pebrot verd
    1 ceba
    1 porro, 3 grans d’all
    1 ou, sal, oli i sal amb fines herbes

    PREPARACIÓ:
    1.- La nit abans remulleu les llenties i triturarles amb aigua, oli y l’ou
    2.- Tritureu les fruites secas
    3.- Renteu, talleu, sofregeu y tritureu les verdures.
    4.- Poseu tot en un bol y barrejeu-lo
    5.-Agregueu la farina poc a poc i pasteu fins que no es pegui a les mans.
    5.- Feu rollets, emboliqueu-los amb film i coureu-los amb vapor.

    Aquesta carn vegetal es pot utilizar en lloc de carn animal.

  15. rafi

    21 maig 13
    15:30 #

    Hola!!! sóc la Rafi fare una recepta molt facil, rapid i molt conecguda, a veguedes las podem mengar de segond plat ya vereu!!!

    CRÈPES
    1- 250g de farina
    2-4 ous
    3-50g d´oli o manteca
    4-una mica de sal
    5-1/2 llitre de llet
    6-una culleredeta de sucre
    7-1/2 got d´aroma (cognac ect …)
    PREPARACIÓ:
    Agafeu i poseu- ho tots dintre d´un bol bateu- ho amb energia per conseguir una massa uniforme ,ni massa liquid ni massa espesa, dexeu reposar una estona.
    A connuació agafeu una paëlla previament engreixada amb una mica d´oli o manteca i que sigui calenta ,poseu la quantitat que volgueu donant forma amb la paëlla.Quan estigui fet li doneu lavolta per dorar-la i llisto . Per mengar la guarnició posar-li chocolat defet, sucre praliné,mermeleda ect ect …..

    BE TASTAR I BON PROFIT

    llet

  16. Mireia

    24 maig 13
    10:05 #

    Hola a tothom!!!

    Quines receptes ens esteu proposant, mmmmm. Jo crec que podríem de muntar un restaurant!!!!

    Recordeu que teniu una setmana més per penjar al bloc les vostres receptes perquè ja haurem de votar-ne una!

    Molt bon cap de setmana a tots i totes!

    ———————————————————————————–

    Afegeixo la recepta del Diego que ha tingut problemes amb l’ordinador.

    GASPATXO

    Ingredients:
    – 5 grans d’all
    – Sal grossa
    – 1 kg de tomàquets pera
    – 1 cogombre
    – 2 pebrot
    – 300 gr de molla de pa
    – Oli
    – Aigua
    – Vinagre

    Elaboració:
    Poseu amb un vol de fusta tots els ingredients i picar-ho amb el morter, quan està tot be triturat comencen amb el oli poc a poc. Per últim posar-hi suficient aigua, una mica de vinagre i sal per finalitzar la meva recepta. Se ha de servir fred i qualsevol li posa la seva fruita que mes li agradi. A mi m’agrada el gaspatxo amb magrana o poma acida.

    I bon profit!

    Diego Gallardo

    1. atia

      28 maig 13
      14:28 #

      HOLA, Mireia

      Jo també vaig enviar una recepta però no és aquí ara,
      esta mal escrit o és un problema tècnic.

      Digues-me alguna cosa.

  17. atia :)

    24 maig 13
    16:17 #

    Pollastre tikka (Chicken Tikka )

    Ingredients

    Peces tikka de pollastre (de grans dimensions) 4
    Ginger pasta d’all 1,5 culleradeta
    Tots espècies en pols (garam masala) 1 culleradeta
    De Xile vermell en pols 1,5 culleradeta
    El suc de llimona 2 llimones
    Comino (picat) 1 culleradeta
    Aliments de color groc 1/2 culleradeta
    Sal com al gust
    Ceba (picat) 1
    Iogurt 1 bol petit
    De sucre 1 culleradeta

    Elaboració:

    Tome un bol i afegiu el iogurt en el mateix.
    També afegiu el pollastre, el suc de llimona, el comí, el xili en pols vermella, totes les espècies en pols i mesclar bé.
    Cobreixi el recipient amb un plàstic net.
    I deixar-ho a la nevera almenys una hora.
    Precaliente la graella a foc alt.
    Oli de la graella a la lleugera.
    Ara pollastre fil en broquetes o rostit sencer.
    Ase el pollastre fins que els sucs surtin clars.
    Aproximadament a 5 minuts de cada costat.
    Ara servir al Tikka ben preparat.

    menjeu familia i cisalla seus comentaris.

    1. atia

      24 maig 13
      16:20 #

      I bon profit! 🙂

      1. Mireia

        28 maig 13
        14:46 #

        Hola, Atia,

        No et preocupis!
        Aquí tens la teva recepta!!!

        Gràcies!

        🙂

  18. Mireia

    28 maig 13
    14:46 #

    Hola a tothom!

    Quin receptari més bo tenim!!!!!

    Gràcies a totes i tots, però encara falta algun despistat/ da que encara no ens ha posat la seva recepta.
    Teniu de temps fins al dia 2 de juny!!!!
    Perquè, aleshores, haurem de votar!

    Sou uns alumnes molt implicats i aplicats i això em fa sentir molt orgullosa de tots vosaltres. Vull agrair-vos també els bons comentaris que feu, de tant en tant, de les classes.

    Bona setmana!

    Mireia

  19. atia

    28 maig 13
    15:49 #

    Hola,Família vaig a presentar una recepta de Paqistani,vull que aproveu i aprofiteu amb pakistan gust ok

    ingredients

    Arròs 2 tassa
    Carn de vaca picada ½ kg (tallat a mà)
    1 manat de menta
    Chiles verds 4
    Sal al gust
    D’oli 1 tassa
    4 ceba (finament picada)
    Tomàquets 4 (finament picada)
    2 cullerades de gingebre (picat)
    All 6 dientes (picat)
    La cúrcuma 1 culleradeta
    Clau d’olor 1 culleradeta
    Chiles vermells agost (triturat)
    Llimona 3
    La llet fresca ½ tassa
    Pessic de color groc
    Totes les espècies un pessic (conjunt)

    Elaboració:

    Remulli l’arròs en aigua durant un tempsAra, en una paella, posar l’arròs amb aigua fresca.Afegir la meitat de menta, 2 xilis verds, pebre i sal i bullir per complet fins a la meitat fet. Mantingui un costat.

    Ara, en una paella, calenta l’oli i salteu la ceba per separat fins que estiguin daurades, prendre la meitat d’ells fora d’un paper de seda.
    Per a la ceba restant, afegir els tomàquets, el gingebre, l’all i la cúrcuma amb carn picada i barrejar tot bé.
    A mesura que l’aigua de la carn picada comença a assecar-se, afegir en claus picats, xilis vermells 2 xilis verds, un altre mitjà de menta i suc de llimona i posar-lo a foc lent durant 5 minuts.

    Ara greixar la paella una mica d’arròs i afegir una capa d’arròs i després pica i acabar en mans de la part superior.
    Ara barrejar el color groc a la llet i abocar sobre l’arròs.
    Ara afegiu el suc de llimona i la menta i una altra per mantenir a vapor.
    Finalment decorar amb ceba marrons i servir amb salsa de iogurt.

    bon profit 🙂

    1. Mireia

      07 juny 13
      16:37 #

      Atia, com es diu la teva segona recepta?

  20. Dora

    28 maig 13
    19:55 #

    Hola a tothom. Us deixo una recepta fàcil de preparar i molt bona.

    GALETES DE TEQUILA

    Porcions: 2 dotzenes
    Preparació: 50 min.

    INGREDIENTS:
    3 Tasses de farina.
    1 Tassa de llard vegetal.
    1 Tassa de sucre.
    1/4 Tassa de tequila.
    1 Cullerada de canyella en pols.
    1/2 Cullerada de bicarbonat.
    Sucre glass per decorar.

    Pre-escalfa el forn a 180 graus centígrads. Torra en una paella la farina fins que dauri una mica. Amb l´ajut d´una batedora, fes una crema amb el llard i el sucre fins que estigui esponjosa.
    A continuació, afegeix el tequila, canyella i la farina a poc a poc i, per últim, el bicarbonat. En una safata forma els polvorons amb un tallador de galetes i forneja-los 30 minuts.

    Passa les galetes en sucre glass quan estiguin fredes.

  21. Eliasib

    30 maig 13
    22:44 #

    BESCUIT INTEGRAL

    INGREDIETS
    200 g de farina de blat
    1 poma
    2 pastanagas
    2 ous
    Una mica de llevat
    50 g de nous
    50 g de passes
    1 iogurt
    50 g de sucre
    1/2 got d’oli

    PREPARACIÒ
    En un bol poseu tots els ingredients. Avants, tritureu els fruts secs i ralleu la poma i la pestanaga. Despres barrejeu amb el oltres ingrediets. Afegiu la farina poc a poc i batreu-lo fins una barreja compacta.
    Agafeu un motlle de vidre untat amb olí i poseu la barreja. Poseu-lo al forn a 180 graus i deixeu per 45 minuts

  22. rafi

    06 juny 13
    20:38 #

    A mi magrada totes les receptes me les mengaria una per una pero quina pena estic a dieta
    BON PROFIT A VOSALTRES

  23. Karen

    07 juny 13
    1:59 #

    HOLA COMPANS, SOC LA DESPISTADA, PERO ARA JA LA TINC LISTA PER PINCHAR AMB FOTO I TOT, PERQUE LA HE PREPARAT. UN PETÓ A TOTS I BON PROFIT.

    FUGAZZA FARCIDA DE FORMATGE I JAMÓN YORK.

    Ingredients per 4 persones

    Per al farciment
    – 8 llencas de jamón Cork
    -150 gr. De formatge tendre
    – 50 gr. De formatge emmental ratllat.
    – 3 cdas. De salsa de tomáquet o tomáquet natural tallat a rodanxes finas.
    Opcional:
    – ous durs

    Per a la coberta
    – 2 cebes
    – 50 gr. De formatge tendre tallat a daus.
    – 50 gr. De formatge emmental ratllat
    – 2 cdas. d’orenga
    – 8 olivas farcidas d’anxovas.
    Opcional:
    – 2 pebrots de piquillo tallat a finas tiras.

    Instruccions

    Dividir el pasta en dues parts. Estirar amb palote i formar dos discos de la mateixa mida.
    Col • locar en una pizzero oliada un dels discos y pintar-lo amb la salsa de tomáquet. Posar els formatees i después el jamón Cork. Cobrir amb l’altre disc de massa. Humitejar les vores i unir pressionant. Deixar leudar en lloc tebi. Pelar les cebes, tallar-les per la meitat i després a rodanxes molt fines.

    Col • locar sobre la pizza tota la ceba com si fos un matalás.
    Posar els daus de formatge tendre y el emmetal i distribuir junt amb les olives damunt de la ceba.

    Escampar-hi orenga. Portar a forn calent durant 20 ‘aproximadament.

  24. Karen

    07 juny 13
    2:00 #

    ALA, LA FOTO NO HA SURTIT. HO SENTO, PER LA PROXIMA.

  25. ALEXANDER

    10 juny 13
    0:17 #

    pastissets:

    INGREDIENTS:
    – 275 grams de FARINA
    – 250 grams de SUCRE
    – 250 grams de MANTEGA
    – 1 OU
    – 1 sobre de vainilla
    – AIGUA. En podem posar una mica perquè quedi la massa més líquida.
    – GOFRERA (es una mena de aparrel per fer tostadas)

    preparacio:

    Posem tots els ingredients en un bol i ho remenem bé. Ara ja tindrem la massa preparada per fer els passtisets.

    Posem la massa a la gofrera i deixem que es facin els passtisets.
    Ara els podrem omplir amb sucre, xocolata, nata, melmelada, dulce de leche, etc…

Segueix-nos a:

      

Categories


Històric


Altres blogs


Any Pompeu Fabra


Bàsic-elemental


Català i noves tecnologies


consultes lingüístiques


Cultura catalana


Cursos en línia


Diccionaris


El català i altres llengües


Exposicions orals


Intermedi-suficiència


Les varietats del català


Miscel·lània


Multilingüisme


Nova ortografia i gramàtica


Pronunciació


redacció de textos


Una mica d'humor


Voluntariat per la llengua


Darrers comentaris

  • sginabreda: Comentari de la Núria: EN EL TEMPS DE LES CIRERES Montserrat Roig. La Natàlia és la protagonista d´aquest...
  • Isabel Martínez Gil: MATADOR & CIA JOAN AGUT I RICO Vaig triar aquest llibre de comtes a l’atzar, no tenia...
  • Mª Carmen Diaz: El conte es diu La interpretació dels Somnis, pertany al llibre T’estimo si he begut. L’autora és...
  • anabel GALERA: GALLINES DE GUINEA Mercè Rodoreda El conte que us explicaré es Gallines de Guinea del llibre Contes i...
  • Nur: EL CRIM – Pere Calders (Cròniques de la veritat oculta) L´autor creu que és el moment d´exposar la seva...

Núvol d’etiquetes