• Bàsic 3. (3a i 4a sessió)

    Font: Pixabay

    Dimarts vam començar a treballar en parelles per escollir quina activitat (d’una sèrie de propostes) aniria més bé per a unes situacions concretes (venen a visitar-te els teus pares, et trobes un amic que feia temps que no veies…). Vau escollir l’activitat i vau raonar la vostra resposta. Totes les opcions podien ser vàlides sempre que el raonament fos adequat.
    També us vaig passar el calendari del curs i vaig parlar de la prova. Us en vaig passar l’estructura. I aquí la podreu consultar:
    Estructura prova
    Model de prova

    Dijous vam continuar parlant de gustos i preferències pel que fa a activitats que podem fer en el nostre temps lliure. Vau parlar de dos en dos i després s’intercanviaven les parelles. La veritat és que vam passar una estona molt divertida. Us he de dir sincerament que em carregueu les piles!

    Vam resoldre dubtes pel que fa a l’ús d’algun quantitatiu, per ex. GAIRE I GENS. També vam parlar de l’expressió tant me fa. Crec que amb aquesta cançó ho tindreu clar.

    Cançó Tant me fa

    Finalment vam parlar de sèries de televisió. Per ex.: Infidels, La Riera, Merlí, Plats bruts, Nissaga de poder… Aquest és un bon recurs per aprendre català.
    D’altra banda, l’Institut Ramon Llull té una sèrie pròpia que us pot servir per practicar alguns continguts que treballem a les classes. Què us sembla aquest capítol?
    4cats
    Per dimarts, heu de llegir aquesta notícia:
    Els robots d’Amazon

    Bon cap de setmana!

  1. María Jesús

    04 maig 17
    8:18 #

    M’agrada molt parlar amb els companys de curs.

    1. nandreu

      04 maig 17
      12:29 #

      Hola, María Jesús,
      Gràcies pel teu comentari i per consultar el blog. M’alegro molt que t’agradi parlar amb els companys de curs. D’això es tracta, de practicar. Fins després,


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share