• Suficiència 2 (2a i 3a sessions)

  ,

  Bon dia,

  Aquesta setmana faré jo el resum, perquè dimecres ens vam oblidar de dir a qui li tocava. Així, doncs, què hem fet aquesta setmana?

  Bé, hem decidit que farem una revista digital. És per això que hem començat a treballar els usos de la puntuació a partir d’unes notícies que us vaig repartir. Dilluns, en grups, vam fer una pluja d’idees dels usos de la coma i després en vam veure la teoria.

  Us deixo aquest enllaç per si hi voleu fer una ullada: Els signes de puntuació

  Dimecres vam fer una partida de cartes per repassar els usos de les comes. A continuació, vam revisar el text dedicat a Ciutat morta. La resta de textos els revisarem la setmana vinent.

  Finalment, vam fer grups i cada grup va triar 3 textos d’entre els que vau escriure el primer dia. Vam acabar la classe triant un error comès en un d’aquests textos per encetar la primera secció del diari.

  Si no vau venir, vam dir que dimecres portaríeu teoria del tema que heu escollit per tal de poder preparar la vostra primera intervenció en el diari. Per cert, encara no té nom. 😉 Si no vau venir, no patiu. Dimecres ja triareu tema.

  Bon cap de setmana!

  Lourdes

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share