• Classe a la biblioteca

  Bon dia!

  Tal com vam comentar la setmana passada, recordeu que la classe de demà de l’elemental 1 serà a la Biblioteca. Per tant, quedem a les 18 h a la porta de la Biblioteca. Porteu paper i boli perquè ens faran falta. Una pista: farem una activitat sobre Pere Calders. Sabeu qui és? Us en deixo un conte explicat per estudiants de l’IES Narcís Xifra. Ja veureu que és molt breu. Oi que ho fan bé?

 1. Romina

  28 maig 12
  13:44 #

  Hola lourdes t’escric perquè m’ha dit la meva mare que el Dijous quan ha anat a explicar els meus problemes de salut (escoliosi lumbar i laringitis) que per això no he pogut assistir a classes i aquesta setmana no crec poder anar perquè he de fer repòs per prescripció mèdica. La meva mare m’ha dit que et truqui per telèfon avui dilluns però jo no tinc el teu telèfon per trucar per les ultimes tasques i el Foli d’avaluació final. El meu número de mòbil és 637912909 i el fix 936364259, si tu poguessis comunicar-te amb mi per explicar-me el que he perdut aquests dies t’ho agrairia molt o si llegeixes això avui i em dones el teu número et truco per telèfon jo. Un Petó. Romina Schot


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share