• Passeu, passeu… Dietari d’aula

  Hola a tothom!

  En primer lloc, m’agradaria presentar-me i donar-vos la benvinguda al curs Intermedi 3. Així doncs, em dic Lourdes Subirà i seré la vostra professora de català. Segur que després de la classe d’avui ja ens anirem coneixent millor. Benvinguts i benvingudes!

  En segon lloc, voldria proposar-vos que aquest espai ens serveixi per confegir el nostre dietari d’aula. En què consisteix? Bé, es tracta d’un dietari on m’agradaria que hi expliquéssiu què anem fent a l’aula, què us costa més, què us sembla més fàcil, quines sensacions teniu… En definitiva, un dietari que reculli el que passa a l’aula des del vostre punt de vista. D’una banda, estic covençuda que aquest dietari em servirà per veure quin és el vostre procés d’aprenentatge i, per tant, em donarà pistes de com va el curs i de si he de reorientar o insistir en algun aspecte en concret. D’altra banda, crec que a vosaltres també us servirà per prendre consciència d’allò que anem treballant i del vostre procés d’aprenentatge.  En parlarem després a classe. De moment, us deixo aquest vídeo. Espero que us agradi. Per què creieu que el penjo?

   

  Ànims i endavant les atxes!

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share