• Dietari d’aula (Intermedi 3)

   

  Bona tarda!

  Tal com vam quedar dimarts passat, inauguro el dietari d’aula parlant de la 1a sessió.

  Dimarts va ser la 1a sessió i ens va servir per començar a conèixer-nos. Vam parlar dels objectius que ens plantejàvem a l’hora d’inaugurar el curs i dels compromisos que estàvem disposats a assumir per tal d’assolir els objectius. En vam recollir uns quants a la pissarra, però es podrien resumir en dos objectius generals:

  MILLORAR L’EXPRESSIÓ ORAL EN CATALÀ

  MILLORAR L’EXPRESSIÓ ESCRITA EN CATALÀ

  Em va agradar molt l’heterogeneïtat del grup. Crec que ens enriquirà i ens permetrà aprendre molt els uns dels altres. Es van exposar algunes pors o neguits. En aquest moment, vaig decidir canviar l’ordre de la sessió i projectar el vídeo dels castellers. Crec que transmet perfectament la idea que no passa res quan t’equivoques. Errare humanum est. El més important és tornar-se a aixecar i intentar-ho de nou. L’actitud és fonamental. Ens en sortirem!

  I va arribar l’hora de parlar de la prova. Us vaig demanar que confiéssiu en mi i, sorpresa, no hi vau posar cap objecció. Vaig dir que en parlàvem el primer dia, que explicaríem l’estructura de la prova i que ja en tornaríem a parlar més endavant. De moment, us vaig demanar un vot de confiança: treballem, passem-nos-ho bé, aprenem i ja reprendre el tema de la prova més endavant. Si fem tot això, segur que ens en sortirem. Fora dubtes!!!!!

  Vam marxar amb deures: emplenar el contracte de l’Intermedi 3 i signar-lo. Aquest document inaugurarà el portafolis.

  Em vaig sentir molt còmoda. Estic segura que aquest serà un gran curs. 🙂

 1. asuncion alegret

  11 oct. 12
  17:15 #

  Hola Lourdes, he vis el teu bloc, i m´agradat molt,. Espero que tingues paciencia per arrivar al port de arribada saben escriure una mica. Estic segura que tens molta força de voluntat i que amb perdonaras lo malament que ho faix. Mols petons i començem el curs i endavant que nomes arriben els que s´arrisgan. Asun

 2. lsubira

  16 oct. 12
  11:34 #

  Hola, Asun!

  M’ha fet molta il·lusió el teu comentari. Saps que ets la 1a de la classe que has estrenat el bloc? Felicitats!

  Estic segura que treballant amb la il·lusió que vau mostrar el 1r dia ens ho passarem molt bé i aprendrem moltíssim.

  Efectivament, només hi arriben els que arrisquen. Per tant, arrisquem-nos-hi. 😉

 3. Alicia Breilh

  16 oct. 12
  15:26 #

  Bona tarda Lourdes, et felicito per el bloc.

  No he pogut atendre la segona classe per motius de treball però
  he trobat que el bloc és una magnífica eina per revisar allò que s`ha fet el darrer dia i la importància de anar-hi

  salutacions, Alicia


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share