• 4a sessió Elemental 2

    Bon dia a tothom!

    Ahir va ser la 4a sessió del curs i ja comença a notar-se que anem agafant confiança. M’agrada molt quan passa això perquè comenceu a xerrar, no teniu vergonya… Em fa sentir molt més còmoda. 😉

    Doncs bé, què vam fer? Vam començar fent una activitat oral per practicar l’ús dels passats. El dia anterior havia recollit uns papers on vau escriure el nom de tres famosos. Ahir, en petits grups vau explicar qui eren i què havien fet els famosos del paper que us vaig repartir perquè els vostres companys endevinessin de qui parlàveu.

    A continuació, vam fer un exercici de comprensió oral (àudio 20, pàg. 74). Després d’aquest exercici, vam fer grups. Cada grup va triar un dels textos de les pàg. 75 i 76. El vau llegir, vam comentar les paraules que no s’entenien i vau preparar  una explicació per als vostres companys. A continuació, vam refer els grups amb una persona que representés cada un dels textos i vau explicar de què tractaven els textos que havíeu llegit. Aquestes són algunes de les paraules que vam aprendre:

    servar

    fems

    teulades

    recança

    capcot

    Recordeu què volen dir?

    Finalment, vam comentar la pissarra de la pàg. 76 que conté algunes formes del verb haver-hi. Vau preparar alguns exemples amb aquestes formes, que ens serviran per practicar el proper dia aquest verb.

    I això és tot. Ah! Com que era dijous, també vam posar deures: ex. 2, 3 i 4 (pàg. 3-5) i ex. 7 del quadernet. Ànims i molt bon cap de setmana! 🙂

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share