• Visita guiada al CaixaForum

   

   

  El Servei Local de Català de Castelldefels organitza una visita guiada a l’edifici del CaixaForum de Barcelona. Aquesta activitat s’adreça a l’alumnat i el voluntariat del Servei.  La visita tindrà una durada aproximada d’una hora i serà gratuïta.

  L’edifici del CaixaForum és una antiga fàbrica tèxtil singular, ubicada als peus de la muntanya de Montjuïc, que l’empresari Casimir Casaramona va encarregar a l’arquitecte Puig i Cadafalch, un dels tres arquitectes catalans més representatius del modernisme, contemporani de Domènech i Montaner i d’Antoni Gaudí. L’edifici és una peça única de l’arquitectura modernista industrial catalana de principis del segle XX.

  Un cop finalitzada la visita, els assistents que vulguin es podran quedar al CaixaForum per visitar les exposicions temporals. Si hi voleu assistir, empleu aquest formulari. Si voleu més informació del CaixaForum, podeu consultar aquest enllaç.
  Us hi esperem!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share