• 10a sessió Elemental 2

  Bon dia a tothom!

  Com va? Ja esteu preparats per al cap de setmana? Ja falta poquet… Què vam fer a la classe de dimarts? Ho recordem? Vam començar la sessió corregint els deures (ex. 5, 6 i 7 de les pàg. 10 i 11). Vam recordar el pretèrit imperfet de subjuntiu. Recordeu aquesta frase?

  Jo no sabia que les mongetes fossin bones per combatre l’anèmia

  A continuació, vam fer grups de 4 persones. Cada membre del grup es va encarregar d’una recepta de diferent. L’havia de llegir en veu alta i ocupar-se de resoldre la pregunta que es plantejava en aquella recepta. Així, vam llegir les receptes de l’escalivada,  la sípia amb patates i pèsols, el pollastre amb samfaina i les faves a la catalana. Uns plats lleugerets, oi? Mmmmm… Vam descobrir el nom d’alguns estris i vam repassar els pronoms. Recordeu a què es referia el pronom hi a la recepta de les faves? Exacte, a un lloc, a la cassola.

   

  Finalment, l’Antonio ens va portar garapinyades i ens va explicar com les havia fet. Boníssimes!

  Gràcies, Antonio! Fins aquesta tarda!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share