• Elemental 3

    Hola, a tothom,

    Suposo que esteu a punt per afrontar la recta final del curs, oi? Però abans de parlar d’examen, d’exercicis orals, d’exercicis de repàs… us vull presentar el cartell que va fer la Isabel per a la nostra Festa Major. Què us sembla? Molt bé, no?

     

    Sabeu a quins personatges corresponen les fotos?

    Us recordo també que m’havíeu de lliurar en un full a part l’exercici 11 de la pàg. 18 del Quadern d’activitats. Encara sou a temps!!!

    D’altra banda, podeu començar a llegir la pàg.160 i 161 del llibre (unitat 4) i podeu fer l’ex. 7 de la pàg. 29 del Quadern d’activitats.

    A més a més, us enllaço aquest exercici Text instructiu perquè completeu els buits amb formes d’imperatiu (recordeu que és el mode que fem servir per donar ordres directes!)

     

     

    Per acabar, aquests  últims dies heu estat llegint a classe un fragment del llibre de lectura que vau escollir i com que  veig que alguns de vosaltres us heu començat a animar us passo aquest enllaç: Què llegeixes? per si us sembla interessant.

    Bé, això és tot. Ens veiem dilluns.

     

     

    Print Friendly, PDF & Email
  1. Marisa Alapont

    02 des. 12
    21:02 #

    Crec que la dona es Merçe Rododera, i el Jacint Verdaguer. Pot ser?
    No estic segura però el any passat vam veure alguna cosa d’ells.
    Marisa

  2. Neus

    04 des. 12
    16:48 #

    Tens raó Marisa. Recordes que el grup que va descriure els nostres gegants va escollir aquests dos personatges catalans? És per això, m’imagino, que la Isabel els ha escollit per al cartell.

  3. lacoste pas cher

    05 nov. 13
    10:40 #

    et coûtera environ 1,1 millions de dollars pour construire et entretenir. Les travaux de construction de 18 mois, et à la fin il y aura une maison avec 10 chambres et un ascenseur, ce qui donnera 20 nouveaux résidents la chance de vivre à distance de marche de l’UF.

  4. pull lacoste femme

    13 nov. 13
    18:33 #

    Cela permettra d’accroître votre taux de glycogène pour vous donner l’énergie nécessaire pour la formation de highintensity. Après votre séance d’entraînement.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share