• 16a sessió Elemental 2

    Bon dia a tothom!

    Ahir vam acabar la 3a unitat. Vam començar la sessió corregint els deures: exercicis 1, 2, 3 i 4 del quadernet (pàg. 17-18). A continuació, vam fer una activitat de comprensió oral (activitat 27, pàg. 95) que ens servia per presentar el pronom EN. Difícil? Una mica, oi? Bé, vam aprofitar per repassar la resta de pronoms que hem anat treballat al llarg del curs: EL, LA, ELS, LES, HO, HI i EN. A més, vam veure quines formes prenien si anaven davant o darrere del verb i vam practicar una mica.

    A continuació, per tancar la 3a unitat vam repassar els numerals (pàg. 206) i per parelles us vau dictar unes xifres.

    De deures, vam dir que hem de fer els exercicis 6, 7, 8 i 9 (pàg. 20-21). A més, us vaig demanar que portéssiu informació en català d’un lloc on us agradaria anar de viatge per començar a treballar la 4a unitat.

    Bé, això és tot. Molt bon cap de setmana llarg!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share