• Sessió 1a Suficiència 1


  Bon dia a tothom!

  Tal com vam quedar l’altre dia, avui m’ocupo de fer l’entrada corresponent a la 1a sessió i a partir d’ara ja serà cosa vostra. 🙂 Així doncs, som-hi.

  Vam començar la sessió presentant-nos, atès que tenim força companys nous. Mentre us presentàveu, vaig anar apuntant a la pissarra alguns dels objectius que manifestàveu a l’hora de començar el curs. El més repetits van ser: obtenir el nivell C, millorar l’expressió escrita i parlar amb més fluïdesa. Vau destacar l’ortografia i, en concret, els pronoms febles i l’accentuació. Pobres pronoms!

  A continuació, vam fer grups constituïts per antics alumnes i una nova incorporació. Havíeu de debatre tot allò que havíeu acordat quan vam començar l’Intermedi 3: acords funcionament curs

  Els veterans us vau encarregar d’explicar als nous companys el funcionament del curs. Després de proposar i debatre algunes modificacions, vam arribar als següents acords pel que fa al dietari, la presentació, el sistema de correcció i les normes de funcionament.

  acords funcionament curs – S1

  Ja veureu que els canvis estan marcats de color groc. No teníeu gaires ganes d’escriure i vau fer molts pocs canvis pel que fa a la presentació. Ho entenc, tants dies de festa no són bons. 😉 Pel que fa als criteris avaluatius, no vam tenir temps de debatre’ls. El Toni va plantejar que eren molt subjectius i vam iniciar un minidebat sobre si l’avaluació pot ser objectiva o no.

  Finalment, vam acabar la sessió intentant que no ens tallessin el coll. Us vaig encarregar que visitéssiu l’Hug Trencacolls (un veí que no suporto) i que li transmetéssiu el missatge que us havia donat.

  puntuacio-text-trobador

  Si el llegíeu fil per randa, tindríeu un problema. Ara bé, no podíeu canviar ni una paraula. Com podíem convertir aquest missatge tan agressiu en un missatge ben cordial? La resposta aquesta tarda. 😉

  Finalment, m’agradaria donar-vos la benvinguda a Suficiència 1. Com us vaig dir ahir, és un plaer fer classes amb vosaltres.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share