• Concurs Jaume Cabré


  cabré

  Benvolguts i benvolgudes,

  El proper dimecres 30 de gener la Biblioteca Central de Castelldefels ha programat la visita de Jaume Cabré per parlar-nos de Jo confesso. L’acte estarà obert a tota la ciutadania i tindrà lloc a les 19 h.

  El Servei Local de Català de Castelldefels, amb la col·laboració de la Biblioteca Central i del Servei Local de Català de Viladecans, ha organitzat un concurs per donar a conèixer l’escriptor. Per participar-hi s’han de respondre correctament unes preguntes, per a les quals caldrà consultar uns enllaços determinats d’Internet.

  Si hi voleu participar, cliqueu la categoria Concurs Jaume Cabré, situada a la dreta de la pantalla. Hi trobareu el qüestionari, els recursos per respondre correctament les preguntes, el premi i, el dia 30 al matí, el nom del guanyador.

  Esperem que participeu en el concurs i que aprofiteu l’oportunitat d’assistir a l’acte del proper 30 de gener.

 1. María del Carmen

  29 gen. 13
  17:53 #

  M’agradaria assistir a aquesta trobada amb l’escriptor Jaume Cabré Però estic en plena mudança d’habitatge i no puc sortir de casa. Veuré si puc omplir el qüestionari per participar-hi.
  Gràcies.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share