• Encetem la unitat 2!

    partituraBon dia a tothom!

    Ahir vam començar la unitat 2 de l’elemental 1 i vam llegir la carta que la directora de la coral Els Tarongers ens va fer arribar per confirmar-nos que aviat vindran a visitar-nos. Recordeu, però, que hi ha 12 persones que encara no tenen allotjament i que s’hauran d’allotjar a casa nostra!

    Torneu a llegir les descripcions dels cantaires de Sueca (p. 23 del llibre) i feu un comentari per dir quina persona acollireu a casa vostra, en funció dels vostres gustos i interessos, i per quin motiu.

    Penseu que també heu de fer l’exercici de la fotocòpia per repassar els verbs en passat: imperfet, perfet i perifràstic.

    Ah, i no oblideu que dimarts 29 és l’últim dia per lliurar el qüestionari del Concurs Jaume Cabré!

    Bon cap de setmana!

     

  1. Lena

    25 gen. 13
    19:27 #

    jo acolliré en Miquel Doménech ja que es jove ,té 21 anys i el meu fill ,que se diu en Jordi té 18 anys , li agrada molt el futbol , anar al gimnas,i veira la televisió , no té moltas cembranssa al Miquel lo unic se divertirian molt i parlarian ,i la meva familia lo passariamos molt fantastic.

  2. Susi

    26 gen. 13
    23:14 #

    Jo acolliré la Pepa Benlloc,ja,que com a ella,a mi també m´agrada la cuina i organitzar festes amb les amiges.Podriam parlar de moltes coses com,recetes noves,on anar de festes i que excursions a fet.

  3. Paqui

    27 gen. 13
    17:36 #

    Jo acolliré a l’Jordi Penja-Roja, perqué la seva manera de ser i les seves costums, són molt semblants a las meves. Es un home molt tranquil i li agrada la música i el teatro, així com la lectura; aficions que tenim en comú.

  4. Montse

    27 gen. 13
    23:58 #

    Jo acolliré a en Josep Calpe perquè en la meva famìlia també som tots molt aficionats a la Fórmula 1 i som fans de Fernando Alonso des de fa dotze anys. No ens perdem ni una cursa. Aixi podriam visitar el Circuit de Montmelo.

  5. Tere

    28 gen. 13
    13:35 #

    Jo acolliré la Carme Ferrandis, perquê li agrada tocar la guitarra, la maitexa afició que tenen el meu marit i les meves filles i perquè és solidària. A mi també m´agrada ajudar a les persones que ho necessiten.

  6. Laura

    28 gen. 13
    13:36 #

    Bon dia!

    Que bé! Veig que això es va animant! De moment, la representació femenina de la classe porta avantatge, eh?

    Va, que no sigui dit! Animeu-vos a deixar un comentari!

    Fins demà!

    Laura

  7. Yackie

    28 gen. 13
    18:16 #

    Jo acolliré la Maria Albarran, una noia que ha corregut mig mon, també és una gran conversadora i em sembla que es molt interesant, podem compartir alguna anècdota, ja que també m´agrada viatjar.

  8. Bec Ciprian

    28 gen. 13
    22:58 #

    Hola Companys … i Laura,
    Ara mateix, com que la representació femenina de la classe ens porta avantatge, doncs intentaré reduir aquesta diferencia.

    A veure … Per a mi no és molt important que vingui ú en especial ja que jo me alegro molt de tenir qualsevol visita, però aquí us deixaré els motius que jo havia pensat per acollir a alguns …

    Bé, La Pilar Torrent, qui com té vint-i-tres anys, és mes o menys de la mateixa edat que jo y la meva dona (vint-i-set anys). Es podria entendre prou be amb la meva dona, y també podria tocar amb mi la guitarra. I si a més si resulta que sap fer bromes i explicar acudits, doncs, això serà el millor.

    Un altre persona que jo podria elegir és en Jordi Penya-Roja. Com que es professor de literatura espanyola, em pot explicar algunes coses y també em pot recomanar algunes coses per fer y així aprendre millor el Castellà. I a més com estudia la carrera de dret a distancia, em aconsellaria algunes coses que puc fer amb uns clients que em fan problemes.

    I també la Pepa Benlloc es podria venir a casa nostra. I així, la meva dona, qui es diu Teresa, pot aprendre algunes receptes de menjar tradicional.

    Bé … com vaig començar a escriure tantes coses, aquí us poso més.

    La Carme Ferrandis em podria ensenyar com tocar alguns cançons clàssics. També, si es decideix venir, segur que la preguntaré com va aprendre a tocar la guitarra, y quant temp ha necessitat per fer això. Doncs, també podríem parlar de quins treballs de voluntariat fa, ja que jo també estic implicat en algunes organitzacions com a voluntari.

    I per últim, per deixar de escriure tant (ja que els meus companys possiblement s´avorriran de llegir tantes coses) dos dels que escolliria són la Conxa Sanchís y en Vicent Reig. Son gent bastant més grans que nosaltres (em refereixo a mi i a la meva dona) però en les nostres relacions socials de cada dia, tenim amistat amb moltes famílies mes grans que nosaltres. Podrem acollir als dos, ja que com que són família, estaria prou be que estiguessin acollits en la mateixa casa. Com a mi m´agrada la musica, i inclòs toco algun instrument, podria aprendre alguna cançó y tocar-la amb Vicent.

    Prou bé, no? No vaig utilitzar moltes vegades el passat perifràstic, ja que com que no he escollit una persona en especial, doncs vaig posar els verbs al condicional.
    Ens veurem aquest dimarts, oi que si?

    Uiii …. Laura … que no se m’oblidi … ara qui porta avantatge??

  9. Enrique

    28 gen. 13
    23:28 #

    Bona Nit a tothom !

    Jo acolliré a Tomás Eixarch, que com jo juga al futbol i li agrada veure tots els partit que pot.
    I amb una mica de sort i temps anirem al Camp Nou a veure al Barça.
    Fins demà.
    Enrique

  10. Cesar

    29 gen. 13
    0:00 #

    Després de conèixer aquest grup de persones tant interesants, voldria que a casa meva i al meu costat es quedés en Vicent, perquè és una persona que li agrada molt la jardineria, al mateix temps té molt de gust i moltes més hores per dedicar-se a cuidar el meu jardí

  11. DIEGO

    29 gen. 13
    0:02 #

    Jo acollire a en Josep Calpe perque tenim mes o menys la mateixa edat i el mateix caracter a mes compartim la gran passio que es l’automobilisme especialment la formula 1 i el motociclisme , jo no vaig perdre cap carrera aquest any i em semble que tindrem molt que parlar sobre aquests temes.
    Fins demà.

  12. Alexis

    29 gen. 13
    0:35 #

    La meva vida està envoltada de molts tipus de gent, jo vull acollir-la a casa meva perquè tenim moltes coses en comú, i una de les més importants és que ens agrada molt a tots dos viatjar, conèixer món, la cultura de cada país, la seva gent, compartir les coses bones i dolentes de cada lloc que visitem, i sento que podem conversar de tot tipus de temes i explicar-nos les anècdotes que hem viscut cadascú de nosaltres en els diferents viatges que hem realitzat.

    1. Alexis

      29 gen. 13
      0:42 #

      Jo acolliré la Maria Albarran

  13. Natalia

    29 gen. 13
    1:50 #

    Jo acollire en Miguel Domenech perque te un caracter molt semblant al meu una mica timid pero sempre dispost ayudar els altres penso que ens entrem be aques dies a casa meva

  14. elena

    29 gen. 13
    15:46 #

    Jo acolliré a la Conxa Sanchís, perquè toca el piano i jo tinc un piano a casa meva.

  15. azucena Verkijk

    29 gen. 13
    17:41 #

    Jo acolliré l’Empar Vialcanet. Com que és bona organizadora de festas
    em va a ensenyar com fer una bona festa. Jo treballava sempre, per aixó no tenia temp de fer cosas que jo preferia. Com ara estic a l’autur puc fer cosas més divertites. M’agrada molt veure com le gent té ganes de fer festes. Vull gaudir del meu temp llibre, y vull coneixer gent nova.
    També m’agrada molt caminar i fer excursions. Amb el meu temp aniré a coneixer llocs nous. Jo vull també participar en las Festes del poble.Fins després, azucena

  16. hugo

    29 gen. 13
    18:46 #

    jo acolliré en Miquel Doménech ja que es jove ,té 21 anys, queté casi la mateix anys que jo, també es per que es timid, també es per que le agrada fer coses.

  17. Vane

    29 gen. 13
    19:10 #

    Jo acolliria l’Empar Vialcanet perquè jo crec que tenim el mateix caracter i també m’agrada organitzar festes i activitats.

  18. Federico

    08 març 13
    19:38 #

    Benvolgudes companyes, avui és el dia internacional de la dona, si avui li posem data al calendari, però el dia de la dona, és cada dia. Què seria de nosaltres sense elles, les nostres mares, que malgrat tot sempre hi són, lluitadores incansables, les nostres àvies, que seria si no ens malcriaran, sense aquestes carícies, aquesta complicitat i tsmbién seus reprimendes que ens ha salvat la pell més d’una vegada. I encara que al final, les nostres filles, futures mares i àvies, aquelles que quan ja altres s’han anat, quan les forces de poc ens abandon, quan dobleguem el colze de la vida, allà estan al ferm, escoltant els nostres consells i volent pantà i tant.
    Avui aquest dia aprofito per fer arribar a totes elles el meu més sentit agraïment, gràcies, mil vegades gràcies i segur que si vostès estiguessin més influència en aquest món tots estaríem molt millor.
    salut


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share